Jorge Lorenzo syyttää Marc Marquezia loukkaantumisestaan: ”Hän tuhosi kilpailuni ja jalkani”

Marquez ohitti paalulta lähteneen Lorenzon ja molemmat ajautuivat hiukan leveäksi.

”Minulla ei ollut tilanteessa mitään vaihtoehtoja. Misanossa kaatuminen oli täysin omaa syytäni, mutta nyt Marc tuhosi kilpailuni ja jalkani. Hän myös tuhosi mahdollisuuteni voittaa kilpailun ja ehkä myös seuraavan kilpailun Thaimaassa”, Lorenzo pauhasi.

”Ulkopuolisten silmiin varmaankin näytti, että tulin mutkaan liian lujaa, renkaat lähtivät luisumaan ja ajauduin radan likaiselle puolelle, mikä johti kaatumiseeni. Mielestäni tulin mutkaan täysin normaalia ajolinjaa, ihan kuten täällä aikaisempina seitsemänä vuonnakin. Marc ajoi sisäpuolellani erittäin aggressiivisesti ja tuli mutkasta ulos kanttikivien väärää puolta vihreältä alueelta. Kun hän näki minut, Marc päätti, ettei aio päästää minua ohitseen ja siksi minun oli pakko ajaa likaiselle puolelle. Olin niin leveällä, että oli pakko avata kaasu, muuten 5-6 kuljettajaa olisi mennyt ohitseni. En odottanut, että takapää lähtisi sladiin tuolla tavalla. Jos olisin sen tiennyt, olisin vain suoristanut pyörän ja ajautunut radan ulkopuolelle”, Lorenzo selvitti.

Hän jatkoi kuitenkin Marquezin syyttämistä.

”En aio mennä tuomarijohdon puheille, koska ulos päin näytti siltä, että ajauduin itse ulos ja se oli minun virheeni. Mutta minä tiedän ja Marc tietää, että hän blokkasi minut. En haluaisi muuttaa omaa tyyliäni, mutta ehkä jatkossa joidenkin kuljettajien kohdalla on pakko.”

Lorenzo kannettiin paareilla radalta ja hänen jalassaan todettiin murtuma.

”Lääkäri sanoi, että odotellaan 10 päivää ja katsotaan sitten, miltä paraneminen näyttää.
 

Uusin numero