Jorge Lorenzo käänsi kelkkansa: ”Ducati Desmosedici 2018 ei tunnu luontevalta”

Viime kauden MM-sarjassa Lorenzo oli seitsemän häviten pystyyn tallikaverilleen Andrea Doviziosolle.

Losailin viimeisten testien yhteisajoissa Lorenzo oli vasta kymmenes 0,3 sekuntia tallikaveriaan hitaampana. Myös satelliittitiimi Pramacin Danilo Petrucci oli Lorenzoa nopeampi.

Espanjalaisen mielestä kolmet testit eivät olleet tarpeeksi, että hän olisi pystynyt kehittämään pyörää enemmän haluamaansa suuntaan.

”Kolmet testit on lyhyt aika tehdä isoa kehitystyötä. Siksi meille jääkin nyt paljon parannettavaa tulevaisuuteen. En koe vielä, että pyörä olisi luonteva minulle. En tunne sitä omakseni”, Lorenzo sanoi Motorsport.comilla.

”Kyse on oikeiden säätöjen löytämisestä juuri minun ajo tyylilleni. Olen varma, että kun ne löytyvät, olen valmis taistelemaan voitoista tällä kaudella.”

Vielä kauden avaustestien jälkeen Lorenzo oli sitä mieltä, että uusi Ducati sopii hänelle erittäin hyvin ja suosii juuri hänen ajotyyliään.

”Otimme testeissä hyvän askeleen oikeaan suuntaan verrattuna vuoden takaiseen tilanteeseen, mutta niin ovat ottaneet kaikki muutkin tiimit. Hondan moottori on nyt paljon edellistä parempi, Suzuki ja Yamaha ovat nekin parantaneet paljon.”

”Tässä sarjassa kehitys ei koskaan pysähdy. On kyettävä parantamaan kuukausi kuukaudelta, kymmenys kymmenykseltä. Lopulta kaikki on kiinni sen löytämisestä, mikä sopii parhaiten juuri sinulle. Oikeat kombinaatiot pitää pystyä löytämään ergonomiasta alkaen.”
 

Uusin numero