Johann Zarcolta jäi testit väliin: ”Hankaloittaa mahdollisuuksiani”

Tech 3 ei päässyt radalle testaamaan, koska se on jo varmistanut olevansa ensi kaudella KTM:n satelliittitiimi. Siksi sen testipäivät vähenivät rajusti.

Zarcon mukaan testien missaaminen antaa hänen vastustajilleen etua viikonlopun GP:ssä. Silverstonessa Zarco osoitti vauhtinsa ajamalla eturiviin, mutta sateen takia kilpailua ei koskaan ajettu.

”Misano on tosi pieni rata verrattuna Silverstoneen, onneksi siellä pitäisi olla hyvä ajokeli. Misanossa testanneilla on toki etu meihin nähden. Se hankaloittaa mahdollisuuksiani ajaa viiden parhaan joukkoon, mikä on tavoitteena”, Zarco sanoo.

”On meillä siihen mahdollisuuksia, mutta hankalaa siitä tulee. Olin todella iloinen, kun pääsin Silverstonessa eturiviin. Tietenkin yritän toistaa tempun nyt. Minulla on Misanosta hyviä muistaja etenkin Moto2-ajoilta. Yamahalla on siellä myös kierrosennätys, joten pyörällemme tämä on kyllä hyvä rata”, Zarco sanoo.

Zarco on MM-sarjassa seitsemäntenä. Hän on pisteen edellä parasta satelliittikuskia Pramac Ducatin Danilo Petruccia ja pisteen edellä LCR Hondan Cal Crutchlowia.

Viime vuonna Misanossa Zarco joutui työntämään pyöränsä maalilinjan yli, kun bensa loppui kesken kaiken. Hän ajoi seitsemäntenä, mutta putosi jalkapatikassa sijalle 15.
 

Uusin numero