Johann Zarco sai jatkosopimuksen Yamahalle: ”Aion jatkaa samaan malliin – ensi vuonna vielä lähemmäs kärkeä”

Zarco oli myös Suzukin testattavana, mutta he päätyivät Alex Rinsiin, joten Zarco sai paikan Yamahalta. Sopimus oli mallia 1+1 vuotta, optio lunastettiin jo nyt.

– Voimme ilmoittaa, että Johann Zarco on päättänyt ajaa meillä myös 2018. Hän kertoi minulle olevansa erittäin tyytyväinen täällä ja haluavansa sitoutua tiimiin, kertoi tiimipäällikkö Herve Poncharal Motorsport.comille.

– Olemme erittäin ylpeitä siitä, että Johann osoittaa tällaista luottamusta meitä kohtaan. Hän on jo nyt tuonut tiimiin uskomattoman upeita asioita, jännitystä ja iloa. Olen silti varma, että yhä parempaa on tulossa, mutta jo se, mitä hän on saanut aikaan ensimmäisessä neljässä kilpailussa, on ollut todella vaikuttavaa.

Zarco on MM-sarjassa kuudentena, vaikka keskeytti johtoasemasta kauden avauskilpailun. Hän on paras yksityistiimin kuljettaja MM-pisteissä.

– Nautin todella paljon tästä debyyttikaudestani, olen oppinut MotoGP:ssä jo erittäin paljon. Tuntuu hienolta, kun tiimi osoittaa näin luottavansa minuun. Kun olen jo nyt päässyt tälle tasolle, aion jatkaa samaan malliin. Säännöt eivät ensi kaudeksi muutu, joten silloin minulla on vuosi enemmän kokemusta alla ja se auttaa minua takuulla lähestymään kärkeä entisestään, Zarco sanoo.

Uusin numero