Johann Zarco kaameasta kaatumisestaan 330 km/h -vauhdista: ”Pelkäsin ettei se lopu koskaan”

Ranskalainen ajoi Marc Marquezin perään ja menetti pyöränsä hallinnan. Vauhtia pitkän suoran päässä oli noin 330 km/h, kun Zarco lensi pyöränsä päältä. Zarcoa hirvitti eniten, että hänen liukunsa nurmikolla kesti niin pitkään.

”Kun lähdin liukumaan nurmikolle siinä vauhdissa, pelkäsin, ettei se koskaan loppuisi. Olin todella peloissani. Yritin pitää kroppani mahdollisimman jäykkänä, etten loukkaisi mitään”, Zarco sanoi.

”Onni oli se, että en ajautunut hiekalle. Siksi olen nyt ihan kunnossa. Kipuja on hiukan oikealla puolella, mutta kävin röntgenissä, eikä mikään ole rikki. Vauhti oli todella kova, eikä vasemmalla puolella ollut tilaa. Marc oli lähellä Jack Milleriä ja palasi ajolinjalle ykkösmutkassa. Minäkin olin juuri siinä. Harmi, sillä minulla oli tunne, että olisin pystynyt ajamaan hyvän kilpailun. Kaikki tuntui oikein hyvältä. Olisin ehkä pystynyt haastamaan jopa Maverick Vinalesin voitosta”, Zarco pohti.

Zarco kävi heti juttelemassa asiasta myös Marquezin kanssa, joka pysyi pystyssä, mutta joutui keskeyttämään heti osuman jälkeen.

”Pyysin häneltä anteeksi, koska tuhosin hänen pyöränsä perän. Hän ei ollut pyörästä moksiskaan, vaan sanoi, että pääasia, kun minä olen kunnossa. Kilpaurheilijoina ymmärrämme toisiamme täysin”, Zarco kertoi.

Marquez myönsi, että kyseessä oli täysin normaali kilpailutilanne.

“Se oli täysin normaali kilpailutilanne. Siinä kohdassa vauhti on todellakin hurjan kova. Jarrutin mutkassa jopa hiukan myöhään, sitten tunsin Zarcon ajaneen perääni. Varmasti joku voi väittää, että syy oli Zarcon, mutta minulle se oli selkeä kilpailutilanne, joita sattuu. Juttelin jo hänen kanssaan ja tunnen itseni onnekkaaksi, kun sekä minä että hän olemme täysin kunnossa, se on kaikkein tärkein asia”, Marquez kommentoi.
 

Uusin numero