Janne ”B#1” Uskali jatkaa KTM:llä

Vuodesta 2001 lähtien Stunt ridingia ajanut ja MP-show keikkoja heittänyt Janne ”Bomber#1” Uskali on monelle tuttu Plan Bee Stunt-ryhmästä, eri stunttikilpailuista, DVD-elokuvista sekä Bomber-lehdestä. Viimeiset kolme ajokautta Jannen stunttipyörinä ovat näkyvästi toimineet KTM-moottoripyörät, niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaakin. Näin tulee tapahtumaan jatkossakin.

KTM Nordic ja Janne Uskali solmivat yhteistyösopimuksen kaudelle 2010. B#1 tulee siis jatkossakin treenaamaan ja esiintymään KTM 990 Super Dukella, sekä muilla KTM moottoripyörillä.

Janne tulee näkymään kalustoineen KTM Nordicin katukoeajoissa keväällä 2010, sekä muissa KTM:n tapahtumissa.

KTM 990 ”Stuntti” Super Duke, jolla Janne esiintyy ja harjoittelee on lähestulkoon vakio. Tähän on muutettu ainoastaan 62-piikkinen takaratas, leveämpi ohjaustanko, käsitakajarru KTM:n jarrukahvalla ja ylimääräisellä jarrukaliberilla, Akrapovicin koko putkisto ja MHD-verhoomon muokkaama satula.

KTM Nordic lehdistötiedote

Bike-lehdessä 7/09 päätoimittaja Sami Salonen toimi päivän stunttikuskina ja koeajoi mm. KTM Super Duken.

Kuten uusimmassa Bike-lehdessä 2/10 uutisoimme Show-ryhmä Plan Bee on lopettanut toimintansa kauteen 2009 ja ainakin toistaiseksi näyttää siltä, että Janne B#1 Uskali on ryhmästä ainoa, joka jatkaa työkseen stunttailun parissa…

Uusin numero