Jack Millerillä positiivinen Ducati-avaus

Petrucci oli kisan viides, täksi kaudeksi Pramacille Marc VDS Hondalta siirtynyt Miller kymmenes. Ero voittajaan, Ducatin tehdastiimin Andrea Doviziosoon oli alle 15 sekuntia.

”Ykkösasia oli päästä maaliin ja siinä onnistuin. Olen silti aika pettynyt. Takarengas oli loistava läpi kilpailun, mutta se eturengas…”, Miller manaili.

Avauskauttaan tiimissä ajava Miller ei kuitenkaan täysin maataan myynyt.

”Tämä on elämää ja oppimista. Olen ihan iloinen, että pääsin maaliin. Nyt olen ajanut avauskilpailuni Ducatilla ja voin odottaa jatkossa parempia tuloksia ja isompia asioita”, Miller sanoi.

”Itse pyörän toimintaan olen ihan tyytyväinen. Se toimi kisan ajan kuten pitikin. Oli hienoa nähdä, että moottorissa oli voimaa ohituksiin.”

Miller ajoi Ducatin viime kauden pyörällä, kuten osa satelliittikuskeista. Tallikaveri Petruccilla on tämän vuoden pyörä. Miller oli viime vuoden pyörillä ajaneista kuljettajista paras Ducati-kuski.

”Meillä on nyt ihan hyvä peruspaketti kasassa. En näe mitään estettä sille, ettemmekö voisi parantaa jatkossa. Seuraavassa kilpailussa pitää olla tarkkana rengasvalintojen kanssa. Uskon, että teemme paremman valinnan ja voimme olla näin lähempänä kärkeä”, Miller sanoi.
 

Uusin numero