Jack Miller Rossille ja Marquezille: ”Lopettakaa lapselllinen kinastelunne”

Pramac Racingin Jack Millerin mukaan kaksikon pitäisi lopettaa typerä kinastelunsa.

”Tuollainen on täysin typerää ja lapsellista, heidän pitäisi lopettaa kinastelu. Me kaikki ajamme täällä ja riskeeraamme terveytemme, jopa elämämme radalla. Rossilla ja Marquezilla on jo ikää ja kokemusta, heidän pitäisi ymmärtää, että elämä on lyhyt, eikä sitä pidä riskeerata”, Miller sanoi.

Tässä kiistassa moni ihminen on valinnut jo puolensa. Minä haluaisin muistuttaa, miten kävi, kun Dani Pedrosalla ja Marco Simoncellilla oli samankaltainen tilanne.”

Pedrosan ja Simoncellin välinen kiista ja kilpailutilanne johti kolariin, missä Pedrosa mursi solisluunsa. Myöhemmin saman kauden aikana Simoncelli menehtyi kolarissa Malesian osakilpailussa.

”Mielestäni meidän kaikkien pitäisi lopettaa taistelu ja kinastelu varikolla, sille on pantava piste. Turvallisuuskomission olisi hillittävä sitä. Me olemme täällä ajamassa kilpaa ja taistelemassa radalla rehdisti. Myöskään mediassa ei pitäisi lietsoa näitä asioita. Toimittajat haluavat luoda vastakkainasettelua ja kysyvät näistä asioista kaikkien mielipiteitä. Mielestäni se ei ole oikein. Meidän kuljettajien pitää olla tarkempia sanomistemme kanssa, koska usein nitä vielä vääristellään”, Miller sanoo.

 

Uusin numero