International Six Nights Enduro Saariselkä – Nopeimmille viime vuóden hinnalla

Saariselällä ajetaan Motojyskyn järjestämä International Six Nights Enduro -tapahtuma heinäkuun puolivälissä. Helmikuun puoliväliin tapahtumaan voi ilmoittautua edullisemmalla viime vuoden hinnalla, sen jälkeen voimaan astuu vuoden 2023 kohonneita kustannuksia vastaava hinnasto.

Nimestään huolimatta ajo tapahtuu nykyään asiakkaiden toivomuksesta päiväaikaan. Enduro-ajoryhmien lisäksi mukana on myös erilliset Adventure-ryhmät. Endurosafarit on jaettu kahteen erilliseen  kolmen päivän safariryhmään kuljettajien vauhdin mukaan.

Adventure-ryhmät 12.-14.7.2023

Enduro-ryhmät kokeneille kuljettajille 16.-18.7.2023

Enduro-ryhmät rauhallisemmin eteneville 20.-22.7.2023

Motojysky aloitti endurosafaritoiminnan Saariselällä heinäkuussa 2003. Silloin aloitetut endurosafarit ovat jalostuneet vuosien saatossa International Six Nights Enduro -nimiseksi safaritapahtumaksi, joten tänä vuonna vietetään Saariselällä ajettavien safarien 20. juhlavuotta. Juhlavuoden tavoitteena on tehdä tapahtumasta vieläkin suurempi nostaen kokonaisosallistujarajaa 130 henkilöön yhdeksän päivän aikana. Viime vuosina endurosafarit ovat olleet loppuunmyytyjä.

Motojyskyn kokeneiden ajokouluttajaoppaiden ansiosta tapahtumaan pystytään ottamaan myös vähän ajaneiden ryhmiä turvallisesti. Tapahtuma ei silti ole suunnattu täysin aloittelijoille, sillä kolme peräkkäistä ajopäivää etenevässä maastossa vaativat maastoajon perusteiden hallintaa. 

Epäröiville tai lisäopetusta kaipaaville järjestetään touko- ja kesäkuussa valmisteluleirejä Riihimäellä, jossa voidaan tarkistaa kuskin ja pyörän valmiudet sekä antaa viime hetken vinkit valmistautumiseen.

Hinta- ja lisätiedot Motojyskyn sivuilta www.motojysky.fi tai soittamalla 0400 733 833 / Jysky tai 0400 833733 / Otto. 

Uusin numero