Intermot 2014: Ducati Scrambler

Ducati Scrambler on tehty hauskaksi ja persoonalliseksi lifestyle-pyöräksi. Malli on tarjolla neljänä versiona, joita yhdistää putkirunko, 803-kuutioinen ja 75-heppainen L-twin, sekä maltillinen 186 kilon paino. Alusta on Kayaban, edessä 41-millinen USD ja takana sivulle asennettu monovaimennin. Jarrulevyjä on yksi molemmissa päissä ja lukkiutumisen estää ABS.
Alkuperäistä Scrambleria muistuttava perusmalli on nimeltään Icon. Urban Enduro on varustettu offroad-henkisin varustein, kuten etuvalon suojalla, pohjapanssarilla ja korkealla etulokarilla sekä luonnollisesti pinnavantein. Full Throttle on racer-henkinen ja mustanpuhuva, ohjaustanko on matala ja leveä ja penkki muistuttaa flat track -kilpureita. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä Classic, jonka kruunaavat upea satula ja alumiiniset lokasuojat.

Samanlaisia ​​uutisia

Juho Kantolan paluu SM-sarjaan toi onnistumisia

Juho Kantola saalisti Circuit Racingin Alastaron SM-osakilpailusta kaksi podiumsijoitusta Supersport 300-luokassa. Voittokaan ei ollut kaukana, ja nälkää jäikin niin että kilpakumppanit saavat jatkossa olla entistäkin tarkempana.

Viimeisin numero