Imatranajon ilmoittautuminen on avattu

Suomen Moottoriliitto on julkaissut Imatranajon kilpailukutsun ja lisämääräyksen internet-sivuillaan. Lisäksi kutsu on lähtenyt IRRC-sarjan pääorganisaattorille Torsten Schmidtille.
 
– Torsten hoitaa kilpailukutsun kaikille IRRC-kuljettajille. Sen lisäksi olemme lähettäneet kutsun kaikille kuljettajille, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa Imatranajoon, kertoo Imatran Moottorikerhon Juha Suikkari.
 
Kuljettajien, jotka eivät osallistu IRRC-sarjaan, mutta haluavat kilpailla Imatranajon IRRC-luokissa, tulee ilmoittautua käyttäen IRRC:n internetsivuilta löytyvää Guest Rider –kaavaketta.
Muihin kuin IRRC-luokkiin osallistuvat kuljettajat ilmoittautuvat Suomen Moottoriliiton ilmoittautumiskaavaketta käyttäen Imatran Moottorikerholle.
 
– Kilpailumaksujen suhteen noudatetaan samaa kaavaa. IRRC-luokkien maksut maksetaan IRRC-organisaation osoittamalle tilille, muut Imatran Moottorikerholle, toteaa Suikkari.
 
Kilpailukutsun yhteydessä julkaistiin myös Imatranajon alustava aikataulu. Perjantai-ilta on pyhitetty aika-ajoille. Kilpailulähdöt alkavat lauantaina iltapäivällä IRRC Supersport –luokan lähdöllä.
 
IRRC-sarjan Suomen osakilpailu, Imatranajo, järjestetään 19.-21.8.2016. IRRC, eli International Road Racing Championship, on eurooppalainen katuradoilla ajettava moottoripyörien kilpasarja. Sarjan muut osakilpailut ajetaan Alankomaissa, Belgiassa, Saksassa ja Tšekissä.

Uusin numero