Imatranajon 2021 valmistelut täydessä vauhdissa – Kovia suomalaiskuskeja tulossa kisaan

Imatralla ajetaan vuoden tauon jälkeen jälleen kansainvälisen IRRC-katuratasarjan kilpailu. Ajankohtana on 2.-4. heinäkuuta 2021.

Viime vuotisen tapahtuman vesitti korona, mutta järjestäjät uskovat, että kisa voidaan tänä vuonna ajaa. Ohjelmassa on totuttuun tapaan sekä IRRC- että Open-luokkien Superbike ja Supersport-kilpailulähdöt. Katuratakisojen suomalaiseliittiin kuuluvat mm. BMW-kuljettajat Erno Kostamo ja Eeki Kuparinen. Supersporteissa nähdään Triumpheilla kilpailevat Anssi Koski ja Kalle Mäntysaari. Myös Yamaha-kuljettaja Felix Nässi on vahvistanut osallistumisensa Imatran kilpailuun.

Etelä-Karjalan suurin yleisötapahtuma

Imatranajo on koko Etelä-Karjalan suurin yleisötapahtuma! Vuonna 2019 tapahtuman katsojamäärä oli yli 42 000 henkeä.

Ensimmäinen Imatranajo järjestettiin kesällä 1962, viisikymmentäyhdeksän vuotta sitten. MM-osakilpailun isännyys Imatralle myönnettiin vuonna 1964. Vuoden 1986 jälkeen Imatranajo siirtyi Vuoksen rannoilta moottoriradoille. Paluu takaisin Imatralle tapahtui kesällä 2016, jolloin Imatran Moottorikerho ry sai järjestettäväkseen kansainvälisen moottoripyörien katusarjan osakilpailun (IRRC).

Pitkät perinteet ja kilpailun vaiherikas menneisyys näkyy kaikkialla, ja kävijätutkimusten mukaan juuri kilpailun historia on yksi merkittävimmistä syistä tulla paikan päälle vuosi toisensa perään.

Lue myös:

Uusin numero