Bavaria Laakkonen Oy Imatranajo-tapahtuman pääyhteistyökumppaniksi

Imatranajon yhteistyökumppanit on julkistettu.

BMW- ja MINI-liiketoiminnoista Laakkosen autokonsernissa vastaava yhtiö Bavaria Laakkonen Oy on solminut pääyhteistyökumppanuuden Imatranajo Oy:n kanssa vuodeksi 2021. Bavaria Laakkonen näkyy kaikessa kisamateriaaalissa, tapahtuman nimessä sekä itse tapahtumapaikalla.

”Sopimus kattaa myös BMW-autot kisaorganisaation käyttöön tapahtuman ajaksi. Bavaria Laakkonen haluaa olla mukana mahdollistamassa perinteikkään kisatapahtuman järjestämisen Suomessa ja Imatralla myös tulevana kesänä, heinäkuussa. Lisäksi uutuutena Imatralla nähdään tänä vuonna sähkömoottoripyörien kilpailu, joka linkittyy hienosti BMW-malliston sähköistymiseen ja tämän kilpailun turvallisuudesta huolehtii täyssähköinen uutuus, BMW iX3 ”Safety Car”. BMW-merkillä on DNA:ssaan vahvasti sporttisuus ja tapahtuman kohderyhmässä on paljon yhtäläisyyttä BMW:n vastaavan kanssa. Siksi tapahtuma on vuoden alussa aloittaneelle yhtiölle Bavaria Laakkoselle luonteva kumppanuus,” kertoo Bavaria Laakkosen operatiivinen johtaja Mika Pokka.

60-vuotiaaseen autokonserni Laakkoseen kuuluu 1.1.2021 alkaen kaksi autoyhtiötä, Bavaria Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy. Laakkonen autokonserni edustaa kahdeksaa suomalaisille tuttua automerkkiä ja myy vuosittain noin 30 000 uutta ja käytettyä autoa.

Pääyhteistyökumppani Bavaria Laakkosen lisäksi uusia yhteistyökumppaneitamme ovat nyt Huhtahyvät Oy, Turva ja Pohjolan Matkasekä Suomen moottoriliiton naiskomissio,” toteaa kehitys- ja yritysyhteistyöstä vastaava Eero Kiiskinen, Imatranajo Oy.

Lue myös:

Uusin numero