Imatranajo nimikko-olut on raikas ja helposti juotava

 Idea nimikko-olueeseen tuli kuitenkin 53. Imatranajo-kilpailun järjestäjiltä, Imatran Moottorikerhon puuhamiehiltä. Sama taho myös suunnitteli tölkissä myytävän tuotteen pakkauksen ulkoisen ilmeen.

 

Imatranajo olut on maultaan hedelmäinen ja raikas pintahiivaolut. Panimon edustaja panimomestari Tuomas Pere kuvailee olutta helposti juotavaksi ja jonka mausta käy ilmi, että olut on valmistettu oikeista raaka-aineista. Panimomestari on ylpeä panimonsa saamasta huomiosta.

 

”Oltiin otettuja, että saatiin mahdollisuus olla mukana Imatran ajoissa. Olemme vasta neljä vuotta toiminut panimo ja haemme nousua, joten meidän pitää päästä mukaan näihin isoihin tapahtumiin”, luonnehtii Pere.

 

BMW Delta Bavaria 53. Imatranajo tapahtuman järjestäjän edustaja, kilpailun markkinoinnista vastaava Marko Heijakin on tyytyväinen, kun pitkällinen haaveilu muuttui lopulta todeksi.

 

”Tämä on ollut jo pitkään hakusessa ja uskon että Imatranajo oluesta tulee iso hitti paikkakunnalla”, uskoo Heija.
 

 
Imatranajo-nimellä lanseerattu olut tulee myyntiin juhannukseen mennessä. Oluen vähittäismyynti on Lappeenranta-Imatra seudulla K-ryhmän marketeilla. Imatralla Imatranajo-olut tulee sisältymään muutaman ravintolan tuotevalikoimaan. Luonnollisesti nimikko-olut on heinäkuisen tapahtuman kisaravintoloiden ainoa olutmerkki.

Kansainvälisen ratamoottoripyöräilysarjan, IRRC-sarjan toinen osakilpailu, 53. Imatranajo ajetaan Imatralla 7-9 pnä heinäkuuta. 

Uusin numero