ICE1RACING-tiimin Ferris luottaa toipuvansa MM-avaukseen

– Tämä on onneksi vain pieni tauko ja Dean on pian takaisin ja varmasti hyvässä MM-vauhdissa, kertoi tallin manageri Kari Tiainen.

Kaksi viikkoa sitten Euroopan maaperällä ensimmäisen voittonsa ajanut Ferris näytti olevan vahvassa vauhdissa myös Albaidassa ajaessaan takaa kilpailua johtanutta Jose Butronia. Ensimmäisen erän avauskierroksella hitaampi kuljettaja kuitenkin yllätti Ferrisin hyppyrissä.

– Minun olisi pitänyt nähdä hänet.  Olin juuri ohittanut Barraganin (Jonathan) ja yritin tehdä rakoa häneen samalla keskittyen Butronin saavuttamiseen, kun jouduin väistämään hitaampaa kuljettajaa. Onneksi murtuma ei ole paha ja minun pitäisi olla takaisin pyörän päällä neljän viikon sisällä.

– Kuntoni on hyvä, joten keskityn sen ylläpitämiseen ja toivottavasti saan vauhtini takaisin kylliksi ajoissa Valkenswaardia ajatellen, viittaa Ferris 9. huhtikuuta ajettavaan MM-sarjan avaukseen.

– Deanin ajo on todella hyvän näköistä. Huonosta startista huolimatta hän pystyi nousemaan toiseksi jo neljännellä kierroksella ja haastoi hyvin Butronia. Kaatuessaan hän yritti tavoittaa Butronia radan nopeimman pattisuoran hypyssä, kuvaili Tiainen sunnuntain tapahtumia.

Uusin numero