ICE1RACING satsaa junioreihin

Viime viikonloppuna alkanut motocrossin kotimainen kilpailukausi saa jatkoa siis ensi viikonloppuna, kun SM-sarja käynnistyy Vantaalla. ICE1RACING junioritiimiä edustavat Vantaalla Koskelan, 21, lisäksi Teemu Lehtinen, 18, Jami Numminen, 17, Joni Numminen, 13, ja Roni Kytönen, 12.

MM-sarjassa kilpailevan ICE1RACING-tallin yksi peruspilareista on junioritoiminta.

– Talli perustettiin, jotta saataisiin suomalainen motocross takaisin kulta-aikojen tasolle. Vaikka päätalli keskittyykin MM-sarjaan, haluamme luoda suomalaisille junioreille mahdollisuuksia myös täällä Suomessa, tallipäällikkö Tiainen kertaa tiimin syntyä.

– Tiimi on antanut minulle mahdollisuuksia, jotka muutoin olisivat jääneet kokematta, summaa puolestaan viime viikonloppuna Laitilassa ajetun WestCross Weekendin MXA-luokan suvereenisti voittanut Koskela.

Koskela on ehtinyt haistella myös MM-tuulia alkaneella kaudella. Hän pääsi paikkaamaan ICE1RACING-tiimin australialaiskuljettajaa Dean Ferrisiä MM-kauden startissa Hollanin Valkenswaardissa.

Kawasaki – Pseparts
– kisamyymälä mukaan kiertueelle

Tällä kaudella ICE1RACING-junioritiimin mukana tulee kulkemaan Kawasaki-Pseparts  -kisamyymälä kaikissa motocrossin SM-kilpailuissa. Kisamyymälän valikoimaan kuuluu FOX –ajovarusteita, sekä vapaa-ajan tuotteita. Myös Kawasaki tuo myymälän kautta harrastajien saataville alkuperäiset Kawasaki-varaosat vapaa-ajan tuotteiden lisäksi.

– Varikkokaupan ideana on tuoda laji lähelle harrastajia ja palvella siellä missä kiinnostus on kuuminta, kertoo ICE1RACING -tiimin kumppaneihin kuuluvan Psepartsin Jarkko Nieminen.

– Myöskään muiden merkkien kilpailijoita ei ole unohdettu, sillä myymälä pyrkii tarjoamaan tarvikevaraosia kaikille tarvitsijoille ja samalla myymälä mahdollistaa palvelun, jonka kautta on mahdollista tilata varusteita tai varaosia niille seuraaville kilpailupaikoille missä tiimi liikkuu.

ICE1RACING- junioritiimin kuljettajat:

* Niko Koskela #300
20.3.1991
MX1-kuljettaja

* Teemu Lehtinen #123
31.12.1993
MX2-kuljettaja

* Jami Numminen #400
9.2.1995
MXJ-kuljettaja

* Joni Numminen #100
11.12.1998
MX C/A-kuljettaja

* Roni Kytönen #91
29.11.1999
MX C/A-kuljettaja

ICE1RACING junioritiimiä voi seurata facebookissa kauden aikana. Luvassa kisaraportteja, videoita, valokuvia, kilpailuja ja paljon hyviä palkintoja:
http://www.facebook.com/#!/pages/Ice-One-Racing-Junior-Team/27277739614986

Uusin numero