Hyvinkään EMX65- ja EMX85 -kuljettajien ennakkoilmoittautuminen

Virallinen ilmoittautuminen kilpailuun tulee ennakkoilmoittautumisen lisäksi tehdä 4.4.2013 mennessä Suomen Moottoriliittoon Sirpa Räsäselle UEM:n ilmoittautumislomakkeella.

EMX65-luokan ikärajat ovat 8-12 -vuotta. Osallistumisoikeus alkaa kilpailijan syntymäpäivästä, eli kilpailijan tulee olla täyttänyt kahdeksan (8) vuotta ennen kilpailua. Osallistumisoikeus on sen vuoden loppuun, kun kilpailija täyttää 12 vuotta.

EMX85-luokan ikärajat ovat 11-14 -vuotta. Osallistumisoikeus alkaa kilpailijan syntymäpäivästä, eli kilpailijan tulee olla täyttänyt 11 vuotta ennen kilpailua. Osallistumisoikeus on sen vuoden loppuun, kun kilpailija täyttää 14 vuotta.

Kilpailuun tarvitaan UEM:n lisenssi. Kertalisenssin hinta on 60 euroa ja vuosilisenssin 80 euroa. UEM:n lisenssi ei sisällä vakuutusta, eli pohjalla tulee olla SML:n vuosilisenssi, joka automaattisesti sisältää kansainväliset kilpailut kattavan vakuutusturvan.

Kertalisenssin hankkiminen tapahtuu vasta virallisen ilmoittautumisen jälkeen ja siitä tulee ilmoittautuneille lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen.

Kilpailuun osallistuville järjestetään ennen kilpailua ajoleiri, jonka tarkoituksena on auttaa valmistautumaan kilpailuun mahdollisimman hyvin.

Linkki UEM:n sääntöihin, kalenteriin, lisämääräykseen jne:
http://www.uem-moto.eu/index.php/sport/motocross–snowcross/motocross  

Linkki ennakkoilmoittautumiseen:
http://www.moottoriliitto.fi/valmennus/emx65-ja-emx85-hyvinkaa-ennakkoi/

Lisätietoja ilmoittautumisesta: Sirpa Räsänen, Urheilusihteeri, sirpa.rasanen@sml.slu.fi
 

Uusin numero