Hylkäys koitui Niemisen kohtaloksi EM-karsinnoissa Zarnovicassa

Nieminen käynnisti kilpailun kolmossijalla ja näin pistetili aukesi heti.

Kahdesta seuraavasta erästään hänä keräsi kakkossijat ja nousi kolmen erän jälkeen viiteen pisteeseen.

Neljännessä erässä pistepussi karttui jälleen yhdellä, joten yhteissaldo tässä vaiheessa kuusi pistettä.

Niemisen päivä päättyi kuitenkin lopulta pettymykseen, sillä mies tuli hylätyksi viimeisessä erässään.

Saldoksi jäi siis kuusi pistettä ja kymmenes sija. Jatkoon olisi tarvittu vähintään kymmenen pistettä. Näin ollen siis Nieminen karsiutui, eikä miestä ensi vuoden EM-sarjassa nähdä.

Kilpailun voittoon ajoi Puolan Janusz Kolodziej 14 pisteellään ennen Tanskan Peter Kildemandia, joka keräsi tililleen 13 pistettä. Ruotsin Jonas Davidsson sijoittui 12 pisteellä kolmanneksi.

Sijoille 4-8 sijoittuneet kuljettajat keräsivät kaikki eristään kymmenen pistettä. Luvassa olleet uusinnat jäivät kuitenkin sateen vuoksi ajamatta, joten sijoitukset katsottiin erävoittojen ja mahdollisten keskinäisten kohtaamisten perusteella.