HUSQVARNAN NIKANDER, HEIMONEN JA KAIPANEN VAUHDISSA VIIKONLOPPUNA

Pisteitä ropisi niin endurosta, cross countrysta kuin motocrossistakin.
Roni Nikander ajoi enduron MM-pisteille Kreikassa. Lauantaina Roni ajoi kauden parhaan tuloksensa sijoittuen EJ-luokassa seitsemänneksi. Junnujen MM-sarjan taso on todella korkea, sillä lauantain suorituksellaan Roni olisi sijoittunut E2-luokassa viidenneksi ainoastaan 10 sekuntia luokan kolmanneksi ajaneesta team-kaveristaan Simone Albergonista jääneenä. Sunnuntaina Ronin kohtaloksi koitui keskeytys. Kovasta vauhdista puuta päin johtanut kaatuminen aiheutti lievän aivotärähdyksen, eikä jatkaminen enää ollut mahdollista. ”Lauantaina ajo kulki hienosti ja vauhtikin alkaa olla kohdallaan. Harmittaa että sunnuntai jäi kesken, mutta sen verran pyörrytti ja oksetti että ajamisesta ei tullut enää mitään. Pääasia että pystyin nyt toista viikonloppua peräkkäin ajamaan kärjen vauhtia.” -kertoi jo kotimatkalla oleva Roni.
Joonas Heimonen ajoi lauantaina Joutsassa järjestetyssä Cross Country -kilpailussa kolmanneksi. Viikko sitten Vantaalla MX3:n MM-pisteille ajanut Heimonen piti kilpailussa kovaa vauhtia yllä ja oli välillä kilpailun johdossakin. Tankkauksen jälkeen kilpailun kärjessä ajaneet Oskari Kantonen ja Tomi Konttinen kuitenkin karkasivat ja Heimonen ajoi maaliin varmistellen kolmantena. Heimosen Cross Country -kausi jatkuu Cupin seuraavalla osakilpailulla Lievestuoreella 16.7.
Mikael Kaipanen kilpaili sunnuntaina Heinolassa MXJ Suomen Cup -osakilpailussa. Päivä sujui hienosti Kaipasen ajaessa eräsijoitukset 3. ja 6. Kaipaisen vauhti lupaa hyvää ja ensimmäisessä erässä kilpailun nopein kierrosaika kirjattiinkin Mikaelin nimiin. Cupin kokonaispisteissä Kaipanen nousi sijalle 5.

Uusin numero