Husqvarna Motorcycles esittelee 2019 mini motocross- malliston

UUDET TC 50, TC 65 JA TC 85 MINIT NOSTAVAT ODOTUKSIA SEGMENTISSÄÄN

Vuoden 2019 TC 50, TC 65 ja TC 85 -mallit tarjoavat seuraavan sukupolven huipuille ajokokemuksen täynnä jännitystä. Husqvarnan uraauurtavassa hengessä kehitetty mallisto yhdistää saumattomasti helpon käsiteltävyyden, tehon ja painon mini motocross -pyörien segmentissä.

HUSQVARNA TC 50
Uusi Husqvarna TC 50 tarjoaa saman vaikuttavan muotoilun ja ergonomian kuin isommatkin motocross -mallit, joten TC 50 on ensisijainen valinta tulevaisuuden huippukuljettajille. Laadukas kokonaisuus on alusta alkaen suunniteltu täysiveriseksi ensipyöräksi ja tarjoaa luokkansa tehokkaimman moottorin sekä edistyksellisen rungon.
Pääosassa uudessa TC 50 -mallissa on 2-tahtimoottoreiden uusin teknologia, joka käyttää parannettua 3-akselista muotoilua massan keskittämiseksi. Myös pakoputkisto keskittyy vastaamaan näihin ominaisuuksiin entistä paremmin. Automaattisen keskipakoiskytkimen ansiosta nuorten kuljettajien on aiempaa helpompaa hallita moottoripyörää. Husqvarna Motorcycles Accessories -mallistossa on tarjolla myös lisävarustepaketti tehon rajoittamiseksi 5.5 hevosvoimaan.
Ensiluokkaisilla komponenteilla, kuten WP -iskunvaimentimilla, varustettu TC 50 luo uuden vertailukohteen segmenttiinsä. Uusi Husqvarna TC 50 on viimeistelty WP AER 35 -etujousituksella.
Keveydestään huolimatta uusi Husqvarna TC 50 ja WP AER 35 -etujousitus antaa kuljettajalleen mahdollisuuden ajaa pyörällä täysipainoisesti ja huoletta. Takajousituksesta huolehtii WP monoshock -iskunvaimennin, joka toimii saumattomassa yhteistyössä etujousituksen kanssa. 
TC 50 HIGHLIGHTS
=> Isoja malleja vastaava runkorakenne
=> ”Wave” jarrulevyt
=> Mustat vanteet ja MAXXIS -renkaat
=> Uusittu ilmanohjaus jäähdyttimelle
=> Alumiininen ohjaustanko ja tangonpehmuste
=> Kokonaan uusitut grafiikat

HUSQVARNA TC 65
Uusi TC 65 tarjoaa nuorille kuljettajille mahdollisuuden kokea täysiverinen kisapyörä varustettuna hydraulisella kytkimellä ja manuaalivaihteilla. Husqvarna TC 65 on kehitetty vastaamaan täysikokoisia moottoripyöriä niin pitkälle kuin käytännössä on mahdollista.
Täysin kisakuntoinen 65 cc moottori on valmistettu kevyimpiä ja kestävimpiä mahdollisia materiaaleja käyttäen. Uuteen 2-tahtitekniikkaan kuuluu paineohjattu pakokaasun poistoventtiili, joka mahdollistaa huipputason suorituskyvyn. Kokonaisuudessaan manuaalinen 6-nopeuksinen vaihteisto ja hydraulinen kytkin sallivat kuljettajalle täyden kontrollin voimantuotosta ja pyörän hallinnasta.
Uuteen TC 65 -malliin on kehitetty uutena komponenttina alumiininen takahaarukka ja myös teknologiset ratkaisut on hiottu huippuunsa. TC 65 -mallin kehittynyt jäähdytysjärjestelmä tuo oman lisänsä moderniin ja kilpailukykyiseen mini motocross -pyörään. Husqvarna TC 65 luottaa WP AER 35 -ilmajousitukseen 215 mm joustolla, jota on mahdollista säätää vasemman etuputken kautta. Uudessa TC 65 -mallissa on WP monoshock -takajousitus ja se tarjoaa 270 mm jousitusmatkallaan myös täyden säädettävyyden.

TC 65 HIGHLIGHTS
=> Isoja malleja vastaava runkorakenne
=> Alumiininen ohjaustanko ja tangonpehmuste
=> Hydraulinen kytkin
=> Mustat vanteet ja MAXXIS renkaat
=> ”Wave” jarrulevyt [198 mm edessä & 160 mm takana]
=> Kokonaan uusitut grafiikat

HUSQVARNA TC 85
Uusi Husqvarna TC 85 nostaa rimaa 85-kuutioisten pyörien segmentissä ja tarjoaa paljon samaa tekniikkaa kuin Husqvarnan täysikokoiset moottoripyörät. Myös TC 85 -mallin uudistettu runkorakenne yhdessä WP:n jousituksen kanssa mahdollistavat täysipainoisen ajokokemuksen kilpailuhenkisyydestä tinkimättä.
TC 85 mini motocross -pyörän tehokas 2-tahtimoottori yhdistää suorituskyvyn optimaaliseen luotettavuuteen. Entistä tehokkaampi, vääntävämpi ja hallittavampi kokonaisuus muodostuu sylinteristä, joka on suunniteltu innovatiivisen pakokaasun säätöjärjestelmän ympärille. Tämä mahdollistaa räätälöidyn, tasaisen voimantuoton. Vaihteisto on 6-nopeuksinen ja Formulan hydraulinen kytkin välittää voiman tasaisesti korkeillekin kierroslukemille.
Husqvarnan täysikokoisten motocross -mallien teknologiaa on tuotu myös TC 85 -malliin ja se onkin varusteltu WP:n jousituskomponenteilla.Edessä WP AER 43 -iskunvaimennus muodostuu jaetusta etuhaarukasta, jossa vasen etuputki on ilmatoiminen ja oikea sisältää öljyt ja vaimennusyksikön. Se mahdollistaa edistykselliset ominaisuudet iskunvaimentimien säädöissä, jotka on mahdollista tehdä pyörän mukana toimitettavan ilmapumpun avulla. Takaiskunvaimentimena toimiva WP XPlor PDS on suunniteltu erityisesti Husqvarnan TC 85 -malliin sopivaksi ja se toimii täydellisesti etujousituksen kanssa yhdessä. Myös TC 85 -mallin takajousitus on täysin säädettävissä.

TC 85 HIGHLIGHTS
=> Automaattisesti puhdistuva vaihdepoljin
=> ”No-dirt” jalkatapit  
=> Alumiininen takarunko ja yksiosainen, alumiininen takahaarukka
=> Kaasukapulaan sovitettu kaasuvaijerin vapaaliikkeen säätö ja ODI lock-on tupit
=> Ilman työkaluja avattava ilmansuodatinkotelo
=> Mustat Excelin vanteet ja MAXXIS renkaat
=> Formulan jarrusatulat ja aaltoilevat jarrulevyt [240 mm edessä & 210 mm takana]
=> Täysin uusitut grafiikat

Husqvarna MY19 mini motocross -mallisto saapuu valtuutetuille Husqvarna -jälleenmyyjille toukokuun aikana.

HUSQVARNA MOTORCYCLES LEHDISTÖTIEDOTE, 10.04.2018
 

Uusin numero