Husqvarna järjestää Seistolalle Sixin aikoihin töitä GNCC-sarjasta

– Tilanne oli sama kuin pari vuotta sitten. Tiimi ei ollut halukas lähettämään minua ja antamaan minulle tukea Saksan Sixille. Meiltä on Sixillä mukana Juha (Salminen), joten minulle järjestetään jotain muita kisoja samoihin aikoihin, totesi Seistola.

Seistolalla ei ole vielä täyttä varmuutta siitä, mitä ne muut kisat hänen osaltaan ovat, mutta aavistus tästä on toki olemassa.

– Niihin aikoihin ajetaan USA:n GNCC-sarjaa ja luulen, että suuntani on siellä, tuumii Seistola.

Seistola oli viime vuonna voittamassa MM-joukkuekultaa kotiyleisön edessä.

– Todella harmi homma, että en pääse mukaan Saksan Sixille. Yritin sitä viimeiseen asti, mutta tällä kertaa se ei onnistunut. Ensi vuonna tämän osalta täytynee olla yhä aiemmin liikkeellä.

Enduro 1-luokan MM-pisteissä neljäntenä ennen kauden kolmea viimeistä, Ruotsissa, Suomessa ja Ranskassa ajettavaa MM-osakilpailuviikonvaihdetta oleva Seistola näkee, että Husqvarna maksimoi panostuksen ja hyötysuhteen tekemässään päätöksessä.

– Kuten sanoin, harmittaa ja fiilis on huono, mutta turha tässä on silti kiukutella. Työnantaja määrää, missä ajat. Näin se vain menee.

ISDE ajetaan 24.-29. syyskuta itäisessä Saksassa Sachsenringin rata kilpailukeskuksenaan.

Joukkueet on nimettävä 13. elokuuta mennessä, joten moottoriliiton valmennuspäällikkö Tomi Konttinen hakee nyt kuumeisesti kuudetta lenkkiä Juha Salmisen, Eero Remeksen, Marko Tarkkalan, Antti Hellstenin ja Roni Nikanderin rinnalle.

Jari Mattila ehti ilmoittaa jo viime vuoden mestaruuden jälkeen, että Sixit ovat nyt hänen osaltaan ajettu. Lähipäivät osoittavat, tuleeko kokenut Mattila toisiin ajatuksiin kartoitettuaan tilanteensa ja mahdollisuutensa ajaa Sixillä.

Käyttännössä asia lienee jo selviö, eli Mattila on taas mukana Sixillä, joka on hänen urallaan jo 11:s.

Uusin numero