Huono sää sekoitti Ulster GP:n avauspäivän kisoja

Iltapäivällä ensimmäinen kisalähtö Supersport alkoi hyvissä olosuhteissa, mutta sade iski Dundrodin alueelle jo toisella kierroksella, ja punaliput nousivat keskeytyksen merkiksi.

Sade loppui aikanaan, mutta kohta se alkoi uudelleen ja radan kuivumista alettiin odottaa. Kun ensimmäinen kisalähtö Supertwins alkoi, osa radasta oli märkänä ja rengasvalinta tuotti päänvaivaa tiimeille. Luokan voittoon ajoi Adam McLean.

Supersport-luokan voitti Mansaaren Conor Cummins ja toinen oli Superwinin voittaja Adan McLean. Häntä pidetään saarivaltakunnan yhtenä lupaavimpana uutena tähtenä. Dean Harrison oli kolmas.

Lightweights-luokan alkaessa oli radan yllä jo hivenen hämärää. Kuivuva rata ei kuitenkaan mahdollistanut kuivan sään renkaiden käyttöä. Voittoon kaasutti Neil Kernohan. Samassa lähdössä ajoivat Ultra-Lightweight –luokan kilpailijat, joista nopein oli Kristian Elkin.

Superbike-luokan aika-ajon nopein Cummins kiersi radan nopeimmillaan 134.138 mailin tuntinopeutta. Lauantaina on ohjelmassa 7 kisalähtöä.

 

Uusin numero