Hugo Svärd luokkansa toinen enduron MM-kilpailuissa

E2-luokasta lauantaina toisen sijan napannut Eero Remes oli sunnuntain kilpailussa viides ja oman luokkansa kolmas. Voiton E2-luokassa nappasi eilisen tapaan italialainen Alex Salvini ja kokonaiskilpailun voittoon ajoi britti Steve Holcombe.

Eemil Pohjola paranteli E1-luokassa eilisen sijoitustaan kahdella päänahalla ja ajoi maaliin sunnuntain osakilpailun viidentenä. Jiri Leino oli lauantain tapaan myös sunnuntaina kahdeksas ja Niko Aitta joutui keskeyttämään.

EnduroJ-luokassa Antti Hänninen nosteli asemiaan ollen sunnuntaina luokkansa seitsemäs. Lari Jukolakin onnistui nousta seitsemän pykälää eilisestä kymmenenneksi.

EnduroY-luokan paras suomalainen oli Hugo Svärd, joka kipusi luokan toiselle sijalle. Roni Kytönen oli eilisen tapaan seitsemäs.

– Lauantainakin päivä meni hyvin lukuun ottamatta kaatumista crossitestillä vesilammikkoon, mutta ajo ei ollut silti aivan parasta. Sunnuntaina alkoi satamaan vettä ja välillä tuli jo todella rankastikin. Se sopi minulle hyvin ja ajo kulki loistavasti, Svärd kertoi sunnuntaina illalla.

Hugo Svärd jatkaa Enduro Youth- luokan MM-sarjassa nyt neljäntenä seuraavaksi ajettavaan Viron MM-osakilpailuun.

Enduron MM-sarja jatkuu jo viikon päästä Portugalissa 4.-6. toukokuuta.

Uusin numero