HRP Suzukin Hannula tyytyväinen kuljettajiensa vauhtiin

Road racingin SM-sarjan päättävä kilpailuviikonloppu ajettiin Virtasalmen Motoparkissa. Mestaruuden jo edellisessä, Pärnun kilpailussa varmistanut  HRP Suzukin Valter Patronen jätti kilpailun väliin, joten uutena kuljettajana tiimin riveihin astui Miikka Kuosmanen. Mukana oli myös Saku Erikkilä. 
 
Pian lauantain aika-ajon käynnistyttyä alkoi sataa vettä, joten kaikki kuljettajat ajoivat nopeimpansa ensimmäisellä kierroksellaan.
 
Lauantain sprinttikilpailuun Kuosmanen sai hyvän startin ja ajoi toisena Aki Valkilan perässä. Pieni virhe maksoi toisen sijan, kun Jasmin Sarjos pääsi kuittaamaan. Viimeisellä kierroksella Sarjoksen ja Kuosmasen pyörät osuivat yhteen ja molemmat joutuivat keskeyttämään. 

– Harmi, että Jasmin loukkasi tilanteessa itseään, mutta Miikan saimme viivalle myös sunnuntain kilpailuun.
 
Tiimin toinen kuljettaja Saku Erikkilä ajoi lauantaina ehjän ajon sijoittuen yhdeksänneksi. 

Sunnuntain kilpailuun Kuosmanen otti niinikään hyvän startin ja ajoi kilpailun alun kolmantena ja aivan kärjen vauhtia. Lauantaina loukkaantunut käsi ei kuitenkaan kestänyt koko 14 kierroksen matkaa, vaan miehen vauhti hidastui kilpailun edetessä. Maalissa Kuosmanen oli kuudes ja jälleen tasaisen suorituksen tehnyt Erikkilä toisti yhdeksännen paikkansa.
 
– Kaikesta huolimatta olen todella tyytyväinen Kuosmasen suorituksiin, koko viikonlopun aikana hänen vauhtinsa kehittyi hurjasti, joten näytöt ensi kautta ajatellen ovat kunnossa. Lisäksi on hienoa, että myös Saku pääsi oikein mukavaan vauhtiin viikonlopun aikana, Hannula kehuu.

Uusin numero