Hotmotorille uudet toimitilat

Isoihin matkapyöriin erikoistunut yrittäjä Janne Taka ei taantumapuheita säikähtänyt, vaan rakensi valtateiden 16 ja 18 risteykseen uudet, 620 neliön toimitilat. Rakennuksesta myymälän osuus on 470 neliötä. Loput 150 neliötä ovat huolto- ja korjaamotilaa, joissa toimii itsenäinen yrittäjä.

Ylistarolainen Janne Taka perusti JT-laite Oy:n vuonna 1998. Nykyään yritys tunnetaan paremmin aputoiminimellä Hotmotor. Yrityksen toiminta on aina pyörinyt isojen matkapyörien myynnin ja välittämisen ympärillä. Pyöriä hankitaan pääasiassa kotimaasta, mutta joitakin malleja myös ulkomailta. Ykkösmerkit ovat BMW ja Honda. Hotmotor tarkistaa ja huoltaa kaikki myynnissä olevat pyörät, ja sinettinä toimii Hotmotor-takuu.

– Hotmotorilta löytyy testerit esimerkiksi Bemareille, kertoo Taka.

Eteenpäin pyrkivä mies hakee yritykselleen yhteistyökumppaneita ja uusia ideoita.

– Tarjolla on työtä idearikkaalle ja myyntihenkiselle työntekijälle tai kumppanille. Liiketontillamme on jäljellä vielä 1200 neliön verran rakennusoikeutta, ja kasvu on vahvasti tähtäimessä.

Janne Taka oli ensimmäisiä Seinäjoen yrittäjiä, jotka aloittivat käytettyjen autojen ja isojen matkapyörien maahantuonnin Euroopasta.

– Meillä on ollut Saksassa hyvä ja luotettava yhteistyökumppani kaikki nämä vuodet. Tällä hetkellä suurin osa myytävistä pyöristä tulee kuitenkin kotimaasta.

Uusin numero