Honkanen luokkavoittoon Orimattilassa

Varsin kesäisissä tunnelmissa ajettu Toukokuun Ajo keräsi yli 200 osallistujaa. Perinteikkään kilpailun lähtöpaikkana toimi Orimattilan motocross -rata ja kilpailun reitti sisälsi yhteensä seitsemän erikoiskoetta.

Honkasen ensimmäinen A-luokan voitto tuli varsin selvästi ja eroa toiseksi tulleeseen Markus Michelssoniin kertyi lopulta yli puoli minuuttia. Yleiskilpailussa Paavo sijoittui kolmanneksi, mutta voittohaaveet kariutuivat pariin kaatumiseen.

”Ajo kulki ja reitti oli hyvä! Crossiradan pätkä oli oma suosikkini, vaikka molemmilla kierroksilla kaaduinkin pätkän loppuosassa. Pari ek:ta oli kyllä aika hidasta kiertelyä, mutta kokonaisuudessaan varsin onnistunut kilpailu. Hienoa oli nähdä että talven ja kevään kova treeni alkaa vihdoin tuottaa tulosta ja vauhti alkaa löytyä! Positiivisella mielellä lähdetään ensi viikon Riihimäen SM-osakilpailuun.” -totesi tyytyväinen Paavo Honkanen.

Husqvarna Teamin kausi jatkuu ensi viikonloppuna Riihimäellä ajettavalla SM-osakilpailulla, jossa teamin kuskeista mukana ovat Paavo Honkanen ja Roni Nikander.

Uusin numero