Honkanen, Kujanpää ja Metsola ovat Husqvarna Teamin kuljettajat

Husqvarnalla jatkava Jämsän Paavo Honkanen ajaa ensi kaudella enduron ja cross countryn SM-sarjat. Tammikuussa 18 vuotta täyttävä Honkanen jatkaa A125-luokassa pyöränään Husqvarna WR 125. Honkasen tavoitteena kaudella 2012 on mitalit niin yleisessä kuin nuortenkin SM-sarjassa.

– Hienoa että pääsen jatkamaan yhteistyötä MP-Racingin ja Husqvarnan kanssa. Ikäni puolesta pyörä voisi jo olla isompikin, mutta vielä ei olla piikillä opittu kaikkea niin jatketaan sillä! Kulunut kausi meni osittain piloille pitkän sairastelun takia, mutta nyt taudit on selätetty ja valmistautuminen uuteen kauteen on täydessä vauhdissa, toteaa intoa puhkuva Honkanen.

Teamin uutena tulokkaana endurossa aloittaa Vantaan Antti Kujanpää, 16 . Motocrosstaustan omaava Kujanpää ajoi ensimmäisen endurokilpailunsa vasta viime kesänä ja kauden viimeisessä CC-kilpailussa hän kuittasi jo B-luokan yleiskilpailun voiton.

Kujanpään tavoitteena  on nousu A-luokkaan ja menestyminen enduron nuorten SM-sarjassa. Endurokisojen lisäksi Kujanpää ajaa myös cross country -sarjan.

– Olen nyt päässyt testaamaan Hussea pari viikkoa ja olen pyörään todella tyytyväinen. Vaikka kokemusta endurokisoista ei vielä ole kuin tältä vuodelta, niin innolla lähdetään uusiin haasteisiin. Crossitausta varmasti auttaa ainakin kesäkisoissa ja onhan mulla hyvä kirittäjä kun Honkasen Paavo ajaa samanlaisella pyörällä, kertoo kauden 2012 Husqvarna WR 125:llä kilpaileva Kujanpää.

Motocrossissa Husqvarna Teamia edustaa Kotkan Tommi Metsola, 15. Ensimmäistä kauttaan Husqvarnalla ajava Metsola tullaan näkemään Husqvarna TC 250:n ja Husqvarna CR 125:n sarvissa. Metsolan tavoitteena ensimmäisellä A-luokassa ajettavalla kaudella on sijoittuminen kymmenen parhaan joukkoon SM-sarjassa.

– Heti ensimmäisistä testeistä lähtien pyörät ovat tuntuneet hyviltä ja innolla odotan tulevia kisoja. Tositoimiin päästään viikon päästä kun lähdetään Viroon treenaamaan ja sen jälkeen on liiton leiri. Eli harjoittelu tulevaa kautta varten on täysillä käynnissä, kertoo Metsola.

– Team-toimintamme tavoitteena on satsata tulevaisuuteen ja keskitymmekin tulevalla kaudella nuoriin kuskeihin. Paavo, Tommi ja Antti ovat kaikki antaneet hyviä näyttöjä vauhdista ja ottavat homman tosissaan. Meille maahantuojana ja Husqvarnalle merkkinä on tärkeää olla mukana kilpailutoiminnassa ja nyt mukana olevalta porukalta on lupa odottaa menestystä tulevien vuosien aikana, toteaa MP-Racingin tyytyväinen toimitusjohtaja Sauli Penttilä.

Uusin numero