Hondan MotoGP-pomo haukkui Dani Pedrosan pystyyn – Pedrosa vastasi: ”Toivon että hän pääsee tästä jonain päivänä yli”

Puig toimi Pedrosan henkilökohtaisena managerina vuoteen 2013 asti. Sen jälkeen hän toimi Honda Racingin neuvonantajana ja vuoden 2018 alusta hän korvasi Livio Suppon Repsol Hondan tiimipäällikkönä.

Puig on ollut kommenteissaan aiemminkin hyvin kriittinen Pedrosaa kohtaan, ja hän käytännössä pakotti Pedrosan ulos Hondalta ja korvasi tämän Jorge Lorenzolla. Puigin mukaan syy Pedrosan vaisuihin tuloksiin viime vuosina oli yrityksen ja voittamisen halun puute.
   

“Olin Danin kanssa yhdessä vuoteen 2013 asti. En tiedä, mitä hän on tehnyt tai ajatellut niiden vuosien jälkeen. Kun aloimme työskennellä tänä vuonna, näinkin täysin erilaisen Danin, minkä muistan. Voittaakseen mestaruuden, hänen olisi pitänyt omaksua enemmän asioita, joita hän ei omaksunut. Elämässä mikään ei ole ilmaista. MotoGP:ssä oli paljon kuskeja, jotka halusivat voittoja enemmän kuin Dani”, Puig lataa.

”Hänellä olisi ollut yhä mahdollisuus jatkaa, koska hän on lahjakas kuljettaja. Mutta se olisi vaatinut todella paljon töitä. Minua se ei kuitenkaan oikeastaan kiinnostanut…”

Pedrosa vastasi Puigille Facebookissa.

“Harmi juttu, että Alberto Puig on niin pettynyt suorituksiini. On aika mielenkiintoista, että hän on muuttanut mielipiteensä minusta yhdessä yössä. Toivon, että hän pääsee tästä vielä jonakin päivänä yli”, Pedrosa naljaili.

”Olen antanut hänelle parhaani, kaiken sen, mitä minulla on kulloinkin ollut tarjota. On todella vaikea kuvitella, miksi joku tässä lajissa mukana oleva voi epäillä, ettei kuljettajaa kiinnosta voittaminen. Olisin arvostanut, jos hän olisi jakanut mielipahansa kanssani henkilökohtaisesti. Siihen olisi ollut monta mahdollisuutta tänä vuonna. Sen sijaan hän alkaakin avautua nyt, kun minä olen pois tiimistä”, Pedrosa kirjoitti.

”En ole kiinnostunut tästä vastakkainasettelusta, mitä hän nyt yrittää provosoida.”
 

Uusin numero