Honda vahvasti mukana MP19 moottoripyöränäyttelyssä.

A2 ajokorttiluokkaan suunnitellut Hondan 500 kuutioiset –mallit ovat entistäkin houkuttelevampi vaihtoehto uudistuneiden moottoreiden, elektroniikan ja muotoilun ansiosta. Varsinkin enduro- mallinen CB500X on muuttunut huomattavasti enemmän genrensä mukaiseen suuntaan, ollen nyt täysverinen vaihtoehto kevyttä all-road moottoripyörää etsivälle.

CB650R Neo Sports Cafe ja sisarmallinsa CBR650R ovat niin ikään kokeneet täydellisen päivityksen. Selvästi aikaisempaa sporttisemmat mallit jakavat saman perustekniikan, johon kuuluu mm. aikaisempaa tehokkaampi moottori, kehittyneempi elektroniikka ja uudistunut muotoilu. Hondan aikaisempien CB125 ja CB1000R –mallien muotokieltä toistava CB650R Neo Sports Cafe onkin todella mielenkiintoinen uutuus keskikoon nakupyörä-markkinaan.

Honda tuo MP19 –näyttelyyn myös täysin uuden Honda T3B traktorimönkijä –malliston, jonka huippu-mallina esittelemme maailman ainoan DCT-vaihteistolla varustetun
mönkijän; Honda TRX500FPA IRS.

Muita mielenkiintoisa ”MP ensikertalaisia” Hondan osastolla ovat syksyllä esitelty
Honda CRF450L –enduro, sekä maailman kaikkien aikojen myydyin 2-pyöräinen ajoneuvo; Honda Super Cub 125. Tietenkään unohtamatta Honda Monkey 125 –mallia, joka 142 kappaleen rekisteröinnillä oli viime vuoden myydyin moottoripyörä Suomessa!

Laiteuutuuksien lisäksi näyttelyssä lanseerataan Honda Smart -nimeä kantava uudenlainen rahoitustuote, jossa samaan kuukausierään sisältyy laitteen lisäksi myös 3 vuoden huollot ja talvisäilytykset. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus palauttaa laite kolmen vuoden kuluttua, ilman lisämaksua. Ja kaikki tämä on mahdollista jopa kokonaan ilman käsirahaa ja alle 200€ kuukaudessa!

Honda löytyy MP19 näyttelystä osastolta 6p48. Tervetuloa!

Uusin numero