Honda-pomolta lisää paineita: “Pedrosa, nyt tai ei koskaan!”

– Luulen, että Danista ei tule koskaan MotoGP-luokan maailmanmestaria, ellei hän onnistu siinä ensi kaudella. Mutta jos hän siinä onnistuu, niin titteleitä on luvassa sen jälkeen useampiakin, linjaa Nakamoto.

Hondaa koko GP-uransa palvellut Pedrosa on kilpaillut kaudesta 2006 lähtien MotoGP-luokassa, jonne hän nousi 250-kuutioisten tuplamestarina. Pedrosan nykyinen sopimus ulottuu kauden 2014 loppuun.

Pedrosalla on plakkarissaan kolme kuninkuusluokan MM-hopeaa kausilta 2007, 2010 ja 2012. Ehjänä pysynyt Pedrosa ajoi tänä vuonna elämänsä kauden voittamalla seitsemän osakilpailua, eli yhden Yamahalla mestaruuden vienyttä espanjalaista maanmiestään Jorge Lorenzoa enemmän.

– Dani tunnettiin pitkään korkeintaan parin osakilpailun voittajana kautta kohden. Viime vuonna hän ajoi kuitenkin neljä voittoa ja päättyneellä kaudella vielä kolme enemmän, joista päällimmäisenä mieleen jäi hienon taistelun myötä saavutettu Tshekin GP:n ykkössija Brnossa. En usko, että Dani on osoittanut vastaavaa voitontahtoa sitten niiden aikojen, jolloin hän kilpaili 125-kuutioisissa, intoutuu Nakamoto.

Ja kun tunnetusti sanavalmis Nakamoto pääsee täyteen vauhtiin, niin silloinhan häntä ei pidättele mikään.

– Ei ole kysymystäkään siitä, että Dani on noussut nyt aivan toiselle tasolle. En voi kuvitella olla näkemättä häntä ensi kaudella säännöllisesti podiumilla. Oikeastaan olen aika varma siitä, että hän voittaa mestaruuden!, lataa Nakamoto.

* Kuvat: Repsol Media
 

Uusin numero