Honda-pomo luovutti: ”Stoner ei tule takaisin – siitä on enää turha keskustella!”

HRC:n kakkosmies Nakamoto oli kysellyt brittimedia MCN:n mukaan Stonerilta, 29, lokakuussa Motegin radalla Japanissa ajettujen testien jälkeen tämän halukkuutta come back’iin.

Vastaus oli ollut siksi jäätävä, että sinnikkäänä miehenä tunnettu Nakamotokin on valmis lyömään pisteen koko asialle.

– Kysyin häntä palamaan ja ajamaan täysipainoisen sarjan, koska yksittäisissä villin kortin kisoissa ei ole mieltä. Kaikki ovat odottaneet Caseyn palaavan, mutta se ei tule tapahtumaan. Siitä on turha enää sen enempää keskustella!

Stonerilta irtosi hymy
vastauksena testeihin

MotoGP-luokan urallaan kaksi maailmanmestaruutta – 2007 Ducatilla ja 2011 Hondalla – sekä 38 MM-osakilpailuvoittoa saavuttanutta Stoneria ei toisaalta tarvinne testitöihin sen suuremmin houkutella.

Paremmin omissa oloissaan viihtyvä Stoner on kertonut rakastavansa kilvanajoa, mutta inhoavansa oikeastaan kaikkea muuta GP-kulisseissa vallitsevaa.

– Kysyin Caseylta mahdollisuutta ajaa lisää testejä ja siis myös sitä, haluaako hän palata sarjaan. Hän vastasi heti kieltävästi paluulle, mutta hymyili testien osalta. Ehkä siksi, että hän nautti viimeisestä testijaksosta paljon. Casey oli itsekin yllättynyt siitä, kuinka nopea hän oli pyörän päällä vuoden tauon jälkeen, vahvistaa Nakamoto.

Stoner ajoi vuoden 2013 loppupuolella testiä kolmeen otteeseen Japanissa. Tämä vuosi oli tarkoitus pitää totaalista taukoa moottoriurheilusta, mutta Hondan lokakuuksi tarjoama houkutus kasvoi liian suureksi.

Stoner testasti Hondan kotiradalla Motegissa tämän ja ensi kauden tehdaspyörää, sekä nykyisten Bridgestonen renkaiden lisäksi myös muutaman kierroksen verran Michelinin vastaavia. Michelinistä tulee MotoGP-luokan rengastoimittaja kaudella 2016.
 

Uusin numero