Honda palaa Jokikoneelle

Yli 35 vuotta Pohjois-Karjalassa toiminut Jokikone on yksi maamme suurimmista vapaa-ajankonetaloista, joka työllistää vakituisesti Joensuussa 17 henkilöä. Vuoden alussa toteutuva uudistus tiivistää Jokikoneen yhteistyötä toisen perinteisen perheyrityksen, 111-vuotiaan Otto Brandt –konsernin kanssa.
 
”Honda palaa kotiin”

 
”Kyseessä ei ole niinkään uusi tuotevalikoima, vaan Honda ikään kuin palaa kotiin kymmenen vuoden tauon jälkeen”, iloitsee Marko Halonen Jokikoneelta.

”Pitkän linjan perheyhtiönä on hienoa laajentaa yhteistyötä juuri Brandtin, toisen pitkän linjan perheyhtiön kanssa, ja saada koko tuoterepertuaari kattavasti tarjolle”.
 
Jokikone Oy:n tuotevalikoimaa tulevat täydentämään Honda-moottoripyörät ja -mönkijät. Tunnetut merkkituotteet ovat luonteva laajennus Jokikoneen valikoimaan, johon jo tähänkin asti ovat kuuluneet myös Polaris-moottorikelkat.
 
Yhteistyö selkeyttää tuotevalikoimaa

 
”Yhteistyö selkeyttää myös tuotemerkkivalikoimaamme: kun saamme kaikki Hondan tuotteet sekä Brandtin edustamat veneet saman katon alle, on asiakkaallekin helppoa, kun tietää mistä tuotteet löytyvät”, Halonen jatkaa.
 
Myös Oy Otto Brandt Ab:llä ollaan erittäin tyytyväisiä yhteistyön tiivistymiseen: ”Olen todella iloinen, että edustamamme tuotteet löytyvät nyt kokonaisuudessaan Jokikoneelta – tämä on monivuotisen neuvottelun onnistunut tulos. Jokikoneen omistajat ja koko henkilökunta ovat erittäin ammattitaitoisia, palveluhenkisiä ja aktiivisia. On hienoa päästä jälleen tekemään yhteistyötä heidän kanssaan”, sanoo konsernijohtaja Markku Hämäläinen.
 
Tuotevalikoimaa kehitetään asiakkaita kuunnellen

 
Jokikoneella kuunnellaan asiakaskunnalta tulleita toiveita ja tuotevalikoimaa kehitetäänkin tältä pohjalta jatkuvasti.
 
”Tänä päivänä on tärkeää uudistua ja pystyä tarjoamaan asiakkaille juuri heidän haluamiaan tuotteita. Meillä alkaa nyt olla tuotevalikoima hyvässä kunnossa, tosin haemme vielä tärkeänä lenkkinä kokonaisuuteen eurooppalaista moottoripyörämerkkiä, sen jälkeen tuotevalikoimamme on juuri halutunlainen ja asiakkaiden toivomusten mukainen”, Halonen kertoo.
 

Uusin numero