Honda CBR-koulutusta Motoparkissa


Kiinnostus tapahtumaa kohtaan oli hyvä. Osanottajia oli 12 ympäri Suomea Kokkolasta, Kuopiosta, Jämsästä, Konnevedeltä ja Juankoskelta. Kouluttajana oli Kari Vehniäinen ja mukana olijat saivat ajaa riittävästi, koska Honda tapahtumaa suosi 25-27 asteen helle ja sininen taivas.

MBH Honda Racing on järjestämässä jatkoa koulutukseen Kemorassa ja Motoparkissa lähiaikoina. Niihin on jo ilmoittautunut molempiin runsaasti osanottajia. Kaikki halukkaat voivat tulla mukaan ottamalla järjestäjiin yhteyttä. Tulevien tapahtumien päivämäärät ilmoitetaan tarkemmin ilmoittautuneille sähköpostilla.

Näillä ajopäivillä Honda pyrkii saamaan Road Racingiin uusia ajajia ja ainakin ajotapahtumat osoittavat kiinnostusta ratmoottoripyöräilyä kohtaan.

Tarkoitus on saada mukana olevat ajajat osallistumaan Honda CBR Cup-lähtöihin ja samalla virkistää Suomessa kilpailutoimintaa. Lähes kaikki osallistujat ovat uusia ajajia Honda Teamissa. Ikäjakauma on ollut 16 vuodesta ylöspäin ja keski-ikä 20-35 vuotta. MBH Honda Racing on valmis pitämään ympäri Suomea koulutus- ja ajoleirin.

Nämä Honda ajo- ja koulutuspäivät ovat MBH Brandt Hondan kädenojennus suomalaiselle ratamoottoripyöräilyn elvytykselle.

Yhteystiedot:
erkki@mbh-holding.com
kari.vehniainen@kvr.fi

Uusin numero