Honda CBR Cup tulee taas

Suomen CBR Cup ja Baltian Honda CBR Cup, 125 ja 250 ksm pyörillä, sarjan ajaminen on edullisin tapa kilpailla Road Racing:ä Suomessa ja Baltiassa. Hondat ovat 2012 tai 2013 malleja uusia pyöriä.

Nyt on mahdollista hankkia Honda CBR-tallipaikka kaudelle 2013 edullisesti. Pyöriä on rajoitetusti, nopeimmat saavat varmimmin tallipaikan.  

Honda CBR125R-tallipaikka maksaa koko kaudelle 2000 euroa. Honda CBR250R-tallipaikka maksaa koko kaudelle 2.500,00 euroa

Hinta sisältää kuusi starttia. Tarkemmat tiedot sopimuksesta ja sen sisällöstä saa ottamalla yhteyttä: erkki@mbh-holding.com tai  kari.vehniainen@kvr.fi

Tulossa on Honda CBR ajoleiri 19-21. huhtikuuta Viron Araveten Super moto moottoriradalla. Kouluttajana on Kari Vehniäinen.

Teuvo Länsivuori suosittelee Honda CBR sarjaa, koska kaikilla on tasavertaiset pyörät ja ajotaidon oppimiseen helpommin käsiteltävä, kun täysiverinen kilpapyörä.

Vehniäinen suosittelee Honda CBR-sarjaa hyvänä sarjana, jos haluaa kilpailla edullisesti ja samalla oppia pyörän käsittelyä ja ajolinjoja ajamaan turvallisesti. Hondalla saatu oppi auttaa siirtymään turvallisemmin suurempiin luokkiin.
 

Uusin numero