Hemmokin matkaa Heinolaan

Kilpailu alkaa jo perjantai-iltana ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. AllRight ja Hemmo ovat vahvasti MM-tunnelmissa mukana koko viikonlopun ajan.

Kilpailu alkaa perjantai-iltana klo 18.00 Heinolan Komostenkylän motocrossradalla ajettavalla vauhdikkaalla supertestillä, jossa kilpaillaan pareittain mies miestä vastaan.

Komostenkylän rata-alueelle kannattaa tulla perjantaina ajoissa, koska 13-kertainen maailmanmestari Juha Salminen jakaa nimmareita AllRight teltalla klo 17.30-18.00.

AllRight teltalla on kaikenlaista nähtävää ja tehtävää koko viikonlopun ajan. Esitteillä on mm. YOKO, ALPINESTARS, OAKLEY,  M-RACING ja EVS -tuotteita sekä vuoden 2013 Husqvarna enduromalleja.

AllRight pilttuussa voi tehdä myös ostoksia, sillä MotoHeinola -moottoripyöräliike on paikalla myymässä YOKO -ajovarusteita sekä Metal Mulisha ja Alpinestars vapaa-ajan vaatteita.

Lisäksi teltalla pääsee pelaamaan FIM:n virallista MUD-crossipeliä. Hemmo on luonnollisesti jakamassa karkkia ja tarroja Komostenkylän varikolla ja Heinolan kilpailukeskuksessa pitkin viikonloppua.

Myös katsojilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan supertestireittiä perjantaina-iltana, kun Komostenkylän ratamontussa kamppaillaan AllRight Supertest -juoksukilpailussa.

AllRight Supertest -juoksukilpailussa yleisöstä valitaan kolme vapaaehtoista, jotka pääsevät ottamaan ottamaan miehestä mittaa palasella oikeaa supertestireittiä.

Silkan juoksunopeuden lisäksi myös etenemistekniikka nousee AllRight Supertestillä ratkaisevaan rooliin, sillä kilpailijoilla on vastassa mm. kivikko ja tukkeja.

Vaikka AllRight Supertestillä voitto tietää rutkasti mainetta, kunniaa ja mammonaa, tässä kilpailussa ei hopeakaan ole häpeä ja pronssi todellakin voitetaan, sillä kaikki kolme juoksijaa palkitaan AllRight lahjakortein.

Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua. Nyt kaikki sankoin joukoin Heinolaan!
 

Uusin numero