Helsinki MopoGP 10-v. juhlakilpailu 23.8.2014

Kussakin joukkueessa on 3-4 kuljettajaa, joiden kaikkien on ajettava kisan aikana. Kilpailijoilla on oltava voimassa oleva kilpailulisenssi.

Päivä alkaa harjoittelulla ja aika-ajolla klo 9-11. Varsinainen kilpailu ajetaan klo 12-18. Palkintojenjako on n. Klo 18.45.

Kalusto on monipuolista ja näyttävää: pienipyöräisistä ”monkeysta” lähes moottoripyörän näköisiin kilpamopoihin. Kilpailukäyttöön hyväksytään Suomen tieliikennerekisteriin hyväksytty ja tieliikennekäyttöön tarkoitettu mopo. Mopon ei tarvitse olla tieliikennekäyttöisessä kunnossa kilpailuhetkellä, mutta mopon tulee täyttää yleiset SML:n (Suomen Moottoriliitto ry) turvallisuusmääräykset.

Tarkemmat säännöt, yhteystiedot, kuvia aiemmista kilpailuista ym. www.mopogp.com

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Helsinki-MopoGP/170021139704450

Yleisöllä on vapaa pääsy tapahtumaan. Alueella on myynnissä kahvia, virvokkeita, grillimakkaraa ja ranskalaisia. Kaikki portilta ilmaisen rannekkeen ottavat osallistuvat arvontaan, joka suoritetaan paikalla olevien kesken klo 15.00.

Helsingin Kaupungin Nuorisoasiainkeskus pitää Tattarisuon moottorihallin ovet avoinna klo 10-16. Yleisöllä on mahdollisuus tutustua Nuorten liikennekoulutusalueen monipuoliseen toimintaan.

Pääkaupunkiseudun rc-autoilijat ry (PKSRCA ry) järjestää vauhdikkaita ajonäytöksiä viereisellä rc-radalla. Säävaraus, sateella rc-autot eivät aja.

Uusin numero