Helsingissä ajettavan Superenduron MM-osakilpailun aikataulut julki

Lauantaina 31. tammikuuta MM-osakilpailuissa ajetaan naisten kilpailut ja sunnuntaina 1. helmikuuta miesten sekä junioreiden kisat.

Perjantaina 30. tammikuuta ajetaan puolestaan kansallisen sarjan kisat. Kilpailut järjestää Suomen Moottoriliitto ry.

Naisten harjoitukset ja aika-ajot ajetaan lauantaina, sekä näiden jälkeen kilpailu kahdessa erässä klo 16 alkaen. Palkintojenjako on klo 17.10. Lisäksi lauantaina voi seurata junioreiden harjoituksia ja aika-ajoja.  

Sunnuntaina harjoitusten ja aika-ajojen jälkeen miesten kilpailu alkaa todenteolla klo 13.  Finaalit käynnistyvät klo 13.45. Junioreiden palkintojenjako on klo 15.45 ja miesten vastaava 16.15.

Superenduron MM-osakilpailuissa kohtaavat  mm. Cody Webb (USA), Kyle Redmond (USA), Giacomo Redondi (Italia), Jonny Walker (Iso-Britannia), Robert Taylor (USA), Mathias Bellino (Ranska), Dani Gibert (Espanja), Alfredo Gomez (Espanja), David Knight (Iso-Britannia) ja avauosakilpailun kotiyleisönsä edessä Puolassa voittanut lajin viisinkertainen maailmanmestari Taddy Blazusiak.

Suomalaisista kuskeista kisaan osallistuu ainakin Matti Seistola. Naisten ja junioreiden kisojen osallistujat, sekä muut miesten kisoihin osallistuvat vahvistuvat myöhemmin.

Superenduron MM-osakilpailu järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa. Helsingissä ajetaan kauden kolmas MM-osakilpailu. Kauden toinen osakilpailu odottaa vuoroaan 3. tammikuuta Saksassa. Miesten osalta sarjassa ajetaan yhteensä kuusi osakilpailua.

MP-messujen messukävijät pääsevät seuraamaan kisoja veloituksetta.  

Messukeskuksen halliin rakennettavan radan suunnittelussa on asiantuntijana ollut enduron 13-kertainen maailmanmestari Juha Salminen. Rata on vaativa ja ainutlaatuinen Suomessa.

MP-messut järjestetään 30.1.-1.2.2015 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman järjestää Messukeskus Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen toimeksiannosta. MP-messut on avoinna pe 30.1. klo 10-20, la 31.1. klo 9-18 ja su 1.2. klo 10-17.

https://www.youtube.com/watch?v=V2dujzE5ek0

Uusin numero