Hellsten palaa KTM:lle – tie TM:n kanssa päätyi umpikujaan

– Yksinkertaisesti tiemme TM:n tehdastiimin kanssa päätyi umpikujaan, kun emme päässeet sopimusneuvotteluissa molempia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun,  toteaa Hellsten.

SM-sarjaan

Hellsten ajaa tulevalla kaudella SM-sarjan lisäksi CrossCountryn SM-sarjan. Työkaluna tullaan näkemään KTM:n 250 EXC-F ja luokkana A1 SM.

– Olisin tietysti ensisijaisesti halunnut ajaa MM-sarjaa, mutta kun tie nousi siltä osin pystyyn, olen enemmän kuin tyytyväinen saadessani mahdollisuuden palata tuttuun leiriin.

– Kerkesin myös valmistautua tulevaan MM-kauteen varmasti paremmin kuin koskaan aiemmin ajo- sekä kuntoharjoittelun osalta, josta ei varmasti ole haittaa kotimaan haasteisiin. Tavoitteena on kiistatta kummankin sarjan Suomen mestaruudet, jatkaa hyväntuulinen Hellsten.

Sihvonen mielissään
Hellstenin paluusta

– Toki on harmillista, että Antti ei saanut sopimusta MM-sarjaan, johon hän ponnisti menestyksekkään kauden jälkeen tiimistämme. Totesin silloin, että jos sellainen tilanne tulee, niin olet aina tervetullut takaisin KTM:lle. Meillä oli jo valmiiksi vahva miehitys, kuhunkin luokkaan enduron SM-sarjaan ja nyt varsinkin A1 SM-luokkaan Aleksi Jukolan ja Antti Hellstenin johdosta, kertoo tyytyväisyyttä huokuva Jaro Sihvonen KTM:ltä.

Hellsten on tavattavissa MP13-moottoripyöränäyttelyssä KTM:n osastolla 6e101.

Täyden MM-sarjan alkavalla kaudella suomalaiskuljettajista ajavat E1-luokassa kilpailevat Husqvarnan Juha Salminen ja Matti Seistola sekä TM:n Eero Remes ja E3-luokan Honda-kuljettaja, rannevammasta toipuva Marko Tarkkala.


* Kuva: Tommi Hynynen
 

Uusin numero