Harley-Davidson Tampere ovensa huhtikuun alussa

Harley-Davidson Tampere tarjoaa asiakkailleen entistäkin laajemman valikoiman alkuperäisiä Harley-Davidson -moottoripyöriä, minkä lisäksi saatavilla on brändin ajovarusteita, varaosia ja keräilyesineitä. Liike tarjoaa myös valtuutetun Harley-Davidson -huoltamon palvelut.

Uudistuksen myötä Harley-Davidson Tampereen yhteydessä toimii H.O.G. Tampere chapterin edustustila. H.O.G. on Harley-Davidsonin organisoima yhteisö kaikille moottoripyöräilystä kiinnostuneille, ja se on jakautunut alueittain nimetyiksi chaptereiksi.

”Uudistus on ollut meille huomattava satsaus tulevaisuuteen. Pirkanmaalla on laaja Harley-Davidson -pyöräkanta ja uusia asiakkaita liittyy Harley-Davidson -perheeseemme tasaiseen tahtiin”, kertoo yrittäjä Mika Nieminen, Harley-Davidson Tampere.

”Olemme iloisia voidessamme kehittää liiketoimintaa yhdessä paikallisten jälleenmyyjien kanssa. Odotamme innolla tulevaa Harley-Davidson -lifestylebrändin ja erinomaisen asiakaspalvelun parissa – lämpimät onnittelut Mika ja Sarita Niemiselle uuden myymälän johdosta”, kertoo Thomas Magnussen, Nordic Country Manager, Harley-Davidson Europe.

Harley-Davidson Tampere on Mr. Moore Motorcycles -liikkeen markkinointinimi. Mr. Moore Motorcycles on toiminut nykyisellä paikallaan jo vuodesta 2005. Alun perin Harley-Davidsonin valtuutettuna huoltamona toiminut liike päätti uusia tilansa, kun sille tarjoutui mahdollisuus ryhtyä viralliseksi Harley-Davidson -jälleenmyyjäksi. Mika ja Sarita Niemisen luotsaaman yrityksen liiketoiminnassa yhdistyvät vankka ammattiosaaminen ja pitkäaikainen kokemus moottoripyörien parissa työskentelystä niin Suomessa kuin maailmalla. Yritys työllistää omistajapariskunnan lisäksi neljä vakituista työntekijää.

Harley-Davidson Tampereen avajaisia vietetään lauantaina 5.4. klo 10–16. Liike sijaitsee Lempäälässä, osoitteessa Tampereentie 202.

Uusin numero