Harley-Davidson etsii uutta kauppiasta Helsingin seudulle

Tulevan liikkeen valikoimaan sisältyy koko Harley-Davidsonin tuotekattaus, kuten moottoripyörät, ajovarusteet, lisävarusteet sekä varaosat. Tarkoituksena on tuoda saataville myös Motorclothes- vaatemallisto, sekä valikoima lahjatavaroita ja lisenssivalmistajien tuotteita. Palveluvalikoima sisältäisi muun muassa täydelliset huolto- ja korjaamopalvelut, Harley-Davidson Financial Systems (HDFS) rahoituspalvelut ja -tuotteet sekä moottoripyörien kustomointipalvelut. Uusi liike työllistäisi noin kymmenen henkilöä.

”Etsimme yrittäjää, jolla on ymmärrystä toimialasta ja aktiivinen ote verkostojen ja asiakassuhteiden luomiseen” ,kertoo Mikko Summa, Harley-Davidson Nordicin verkostopäällikkö. ”Tarjoamme vahvan brändin lisäksi laajan valikoiman, laadukkaat tuotteet ja näköalapaikan toimialalle. Harley-Davidsonissa on kyse kokonaisesta elämäntavasta”, Summa jatkaa.

Harley-Davidson Europe uudisti maahantuontiorganisaatiotaan vuonna 2013, minkä johdosta kotimaiset jälleenmyyjät ovat nyt suoraan yhteydessä yhtiöön. Suora yhteys jälleenmyyjien ja H-D Europen välillä on poistanut muun muassa välivarastojen tarpeen ja nopeuttanut liiketoimintaprosesseja. Valtuutetut Harley-Davidson-jälleenmyyjät ovat yksityisiä yrityksiä, joilla on sopimuksellinen oikeus jälleenmyydä Harley-Davidson-tuotteita sekä rajoitetusti käyttää Harley-Davidsonin rekisteröimiä tuotemerkkejä.

”Meillä on erittäin hyvät suhteet jälleenmyyjäverkostoomme Suomessa. Uskomme, että yrittäjät ovat tyytyväisiä asioidessaan suoraan Harley-Davidson-organisaation kanssa”, Summa kertoo.

Nykyisessä jakeluverkostossa toimii tällä hetkellä viisi jälleenmyyjää ja yksi valtuutettu huoltopiste (Artmotor, Lapinjärvi). Harley-Davidson-jälleenmyyntiliikkeet palvelevat Tampereella, Turussa, Kuopiossa, Seinäjoella ja Oulussa. 

Yhteydenotot Harley-Davidson-kauppiasyrittäjyydestä: contact.nordic@harley-davidson.com

Lisätietoja:
Mikko Summa, verkostopäällikkö, Harley-Davidson Nordic, mikko.summa@harley-davidson.com

Uusin numero