Harjoituksissa loukkaantuneen Mikael Miettisen kausi on ohi

– Ajoin kotiradalla normaalia enskatreeniä, kun kaaduin kylki edellä puuta päin. Perna ja munuainen ottivat osumaa ja siitä aiheutui sisäistä verenvuotoa. Olen vielä toistaiseksi sairaalassa. Pääsen kotiin päivän parin päästä, kunhan veriarvot ovat taas kohdallaan, Miettinen raportoi sairaalasängystä.

250-kuutioisella KTM:llä ajavan Miettisen suunnitelmissa oli ajaa Jämsän Superenduro ja jatkaa syksyllä normaalisti SM-sarjan kiertämistä Nyt edessä on kolmen kuukauden täysikielto urheilusta, joten syksyllä odottaa pyörän satulan sijaan ainoastaan koulunpenkki. Hän aloittaa tradenomiopinnot Porvoon Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa.

– Pitkä ajotauko on edessä ja motivaatiokin on tällä hetkellä kateissa. Katse pitää jo suunnata ensi kauteen ja fiiliksetkin varmaan paranevat, kunhan pääsen kotiin. Harmittaa, kun Jämsän Superenduro olisi varmasti ollut hieno kisa ja syksyn SM:t jäävät väliin.

– Alkukausi sujui vähän vaihtelevasti viime vuotisen polvivamman takia. Pääsin ajamaan lopputalvesta Riihimäen SM:n ja muutaman cross countryn. Tuloksellisesti paras tulos oli Viron kilpailun kokonaistulosten kolmas sija. Treenit menivät kyllä hyvin ja tein paljon töitä peruskunnon eteen. Mutta nyt kävi sitten näin, Miettinen päättää pettyneenä.
 

Uusin numero