Hanxilla pääsiaishulabaloot

Yli 15 vuotta sitten kokeiluna alkanut Hulabaloo-päivä Oravikoskella on muodostunut vuosien varrella 11-päiväisiksi PääsiäisHulabaloiksi. Kaikissa Hanx-myymälöissä vietettävien Hulabaloopäivien huipennus on Oravikoskella aina lankalauantaisin ja näin on myös tänä vuonna.

Oravikosken tehtaanmyymälässä la 30.3. iso luuta lakaisee ja myynnissä on paljon protoja ja malleja poistohinnoin sekä muita Hulabalootarjouksia.

Tarjolla on myös arvontaa ja piha-alueella Oravikosken Martat myyvät kahvia ja makkaraa sekä Savuherkku myy savulohta pääsiäispöytään.
Lankalauantaina 30.3. kaikissa Hanx-myymälöissä 1. saa MP-kypärän 10€, 2. 15€, 3. 20€, 4. 25€…. loput 49€. Kypäröitä on rajoitettu erä/myymälä.

Motoristin PääsiäisHulabaloot Hanx-myymälöissä: Oravikoski tehtaanmyymälä, Helsinki-Konala, Riihimäki-ABC-Riihimäki, Humppila-Humppilan Lasi, Mäntsälä-ST1 ja verkkokaupassa. Kaikki tarjoukset ovat luettavissa Hanxin nettisivuilta. Riihimäen ja Humppilan Hanxit palvelevat myös pyhinä eli pitkänäperjantaina sekä 1. ja 2. pääsiäispäivänä.

Hanx-myymälöissä tapahtuu pitkin kevättä
– Hanx Helsinki Meeting-illat joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 16-20, Ristipellontie 21, Konala
– Humppilassa kokoontumisajopäivä la 27.4.2013. Mittapäivät yms.
– Surinaa Sussuille, Pärinää Pojille kokoontumisajo viikonloppu Leppävirralla 14.-16.6.2013

Uusin numero