Hanx 30 vuotta ja koko perheen motoristitapahtuma Oravikoskella


Nyt juhlitaan! Hanx 30 v 
– 30 vuotta ajovarustevalmistusta ja maahantuontia Oravikoskella.
Ajovarustevalmistaja Hanx juhlii 30-vuotista taivaltaan lauantaina 11.8.2018 Oravikosken tehtaalla.


Raatikaiset jo kolmannessa sukupolvessa toivottavat tervetulleeksi kaikki vuosien saatossa tutuiksi tulleet yhteistyökumppanit ja asiakkaat synttärikahveille. Vuodesta 1988 Oravikoskella toiminut Hanx valmistaa edelleen moottoripyörä- ja vapaa-ajan tuotteita Oravikosken tehtaalla. Oravikosken ompelimon tuotteille on myönnetty suomalaisen työn liiton Avainlippu -merkki, josta olemme erittäin ylpeitä, kertovat Hannu, Kyllikki ja Monna Raatikainen. Lisäksi Hanx valmistuttaa tuotteita alihankkijoilla ja tuo maahan tuotteita laajalti koko vapaa-ajantuotekenttään. Vedenpitävien ja hengittävien ulkoilutuotteiden valikoima tulee laajenemaan seuraavaksi lisää, koska niiden valmistamiseen Hanxin tuotantotiimistä löytyy vankka osaaminen.

Samassa yhteydessä järjestetään myös Surinaa Sussuille ja Pärinää Pojille -koko perheen moottoripyörätapahtuma. Surinaa Sussuille ja Pärinää Pojille -tapahtuma järjestetään nyt kuudetta kertaa ja on osa Hanxin palvelutarjontaa asiakkaille. Tapahtumakin on syntynyt asiakkaiden ideoimana kuten suurin osa Hanxin tuoteideoista. Tapahtumassa on mukana alueen motoristeja esittelemässä pyöriään, kisaillaan moottoripyörän renkaanheiton MM-mitaleista jo toista kertaa Lepun järjestämissä MM-kisoissa. Oravikosken Martat huolehtivat, ettei nälkä pääse yllättämään päivän aikana myymällä vohveleita ja perinteistä ohrarieskaa. Karanos-bändi viihdyttää koko päivän.
Hanxin tehtaanmyymälässä tarjotaan 30 v -kakkukahvit ja myymälässä on myös paljon synttäritarjouksia. Hanxin perinteiset pika-arpajaiset järjestetään pari kertaa päivän aikana, joissa voi voittaa Hanx -tuotepalkintoja ja –lahjakortteja.
Päivä huipentuu moottoripyöräparaatiin, joka starttaa Oravikoskelta klo 15.00. Paraati lähtee Oravikoskelta, josta ajetaan letkassa 5-tietä Leppävirralle Kokoojantien kautta Unnukalle Valoa ja Virtaa tapahtuma-alueelle. Paraatin järjestelyistä vastaa Kuopion Moottoripyöräklubi KMC ry.

Päivän aikataulu

klo 9.00 -> Hanx 30 v -kakkukahvit, pika-arpajaisia

klo 9-15 Moottoripyöriä eri vuosikymmeniltä, Marttojen ruokapiste palvelee
klo 10-14 Moottoripyöränrenkaan heiton MM-kisat

klo 10 -> Karanos-bändi soittaa pitkin päivää

klo 14.30 Moottoripyöränrenkaan heiton MM-kisojen palkintojen jako

klo 15.00 Paraatiajo Oravikoskelta Leppävirralle

Uusin numero