Haluatko Biken testikuskiksi?

Jos olet kiinnostunut urasta testikuljettajana, on tilaisuutesi koittanut. Etsimme nimittäin neljää kuskia ainutlaatuiseen testiin käskyttämään ja kommentoimaan uusia 125-kuutioisia. Testi kestää yhteensä neljä kuukautta ja testattavana ovat Generic TR 125 SM, Honda CBR 125 R, Husqvarna SM 125 ja KTM 125 Duke. Jokainen kuljettaja pääsee testin aikana ajamaan varmasti riittävästi kaikilla pyörillä. Lisäksi valitut kuljettajat saavat testikäyttöön ajovarusteita.

Kuljettajat saavat vapaaseen käyttöönsä yhden pyörän kerrallaan. Lisäksi he pääsevät pitämään blogia Biken nettisivuilla. Jokaisen kuljettajan kuulumisia seurataan kesän aikana myös printtilehdessä. Kuljettajien kokemusten perusteella laitamme pyörät kesän päätteeksi paremmuusjärjestykseen ja kommentoimme käytössä olleita varusteita.

Testipyörät ovat nähtävillä MP 13 –näyttelyssä Biken osastolla. Testi alkaa lauantaina 27.4.2013 ja päättyy 31.8. Testin kuluessa kuljettajat järjestetään myös muutamia tapahtumia, joissa pääsee tutustumaan testipyöriin hieman erilaisessa ympäristössä.

Jos haluat Biken ensi kesän testikuljettajaksi, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen petri@bike.fi, lähetä viesti aiheella "Biken testikuskiksi". Lisää ilmoittautumiseen yhteystietosi, kerro hieman itsestäsi ja perustele, miksi meidän pitäisi valita juuri sinut arvovaltaisten testikuljettajiemme harvalukuiseen joukkoon. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 27.1.2013 asti, jonka jälkeen valitsemme kuljettajat. Testin alkaessa kuljettajilla on oltava A1-ajokortti.

Uusin numero