H-D esittelee 2016 -mallistonsa

– Luvassa on jälleen historiallinen vuosi Harley-Davidsonille, sanoo Mark-Hans Richer, Harley-Davidsonin Senior Vice President ja Chief Marketing Officer.
 
– Esittelemme historiamme tehokkaimmat Cruiserit, kuten aivan uuden S Series -malliston. Uudet Iron 883- ja Forty-Eight-mallit nostavat Dark Custom -ideologian aivan uudelle tasolle. Ne ovat tämän suuntauksen tyylipuhtaimmat edustajat sitten vuoden 2008, jolloin esittelimme ensimmäisen Dark Custom -malliston. Lisäksi vahvistamme asemaamme Touring-malleissa Road Glide Ultran paluun ja suositun Heritage Softail Classicin uudistuksen myötä, kuvailee Richer Harley-Davidsonin vuoden 2016 mallistoa.
 
Iron 883 on tarkoituksella rosoinen ja tyylikkään karu. Sen moderniin suunnitteluun on ammennettu inspiraatiota sekä menneiden vuosien että tämän päivän Bobber-pyöristä, joita harrastajat ovat itse rakentaneet. Täysin uusi etujousitus ja säädettävä takajousitus, kevyemmät magnesiumvanteet ja parannettu satula parantavat mukavuutta ja hallittavuutta.
 
Forty-Eightin uhkaava ilme syntyy tukevasta eturenkaasta, uusista magnesiumvanteista sekä massiivisesta etupäästä, josta löytyy on nyt 49 mm:n etuhaarukka. Myös siinä on parannettu, säädettävä takajousitus sekä uusi satula. Retrohenkiset piirteet sekä täydellinen sekoitus mustaa, värikkyyttä ja kromia antavat pyörälle erottuvan visuaalisen ilmeen.  
 
Takarenkaat huutavat pian armoa, sillä tarjolla on nyt Harley-Davidsonin historian tehokkain Cruiser-mallisto. Screamin’ Eagle Twin Cam 110 -moottorin myötä Fat Boy S ja Softail Slim S saavat tehoa ja suorituskykyä, joka oli aiemmin varattu vain Custom Vehicle Operations (CVO) -malleille. Molempien tuotantomääriltään rajoitettujen mallien tumma ja uhmakas yleisilme kertoo niiden tehosta. Softail Slim S -malliin on saatavana uusi Olive Gold Denim -väritys sekä armeijahenkinen viimeistely, joka on kunnianosoitus Bobber-tyylisuunnan käynnistäneille sodan jälkeen rakennetuille custom-pyörille. Lisäksi Harley-Davidson tuo yhä useammalle motoristille ripauksen Project RUSHMORE -suorituskykyä tarjoamalla High Output Twin Cam 103 -moottorin vakiovarusteena kaikkiin muihin vuoden 2016 Softail-malleihin.
 
Uuteen sähköiseen kaasun ohjaukseen perustuva Harley-Davidsonin elektroninen vakionopeussäädin on vakiovarusteena vuosimallin 2016 Heritage Softail® Classic-, Softail® Deluxe-, Fat Boy S- ja Softail Slim S -malleissa ja saatavana lisävarusteena kaikkiin muihin vuoden 2016 Softail-malleihin.
 
Nostalgista tyyliä tasaiseen ja moderniin Softail-suorituskykyyn yhdistävä Heritage Softail Classic saa vuonna 2016 päivitetyn ilmeen sekä High Output Twin Cam 103 -moottorin, vakionopeussäätimen vakiovarusteena ja uuden sivulaukkujen tukirakenteen.
 
Road Glide Ultra oli kahden vuoden ajan tauolla Harley-Davidsonin mallistosta. Tauon aikana malliin on ripoteltu lisää tyyliä, erinomaista aerodynamiikkaa sekä parasta Touring-ergonomiaa niin kuljettajalle kuin matkustajallekin. Uudistukset ovat seurausta asiakaslähtöisestä Project RUSHMORE -tuotekehityshankkeesta. Moottoriksi paluumuuttajaan on valikoitunut Twin-Cooled High Output Twin Cam.

Uusin numero