GoPro ja Team Manninen Bros. Honda yhteistyöhön

Sopimuksen myötä tiimin kuljettajat tulevat tarjoamaan motocrossin ystäville ennennäkemätöntä materiaalia sekä kotimaasta että ulkomailta.

– Olen käyttänyt GoPron kameroita aivan ensimmäisestä HD Hero mallista saakka ja vuosien varrella GoPron monipuolisuus ja kestävyys on tehnyt vaikutuksen. Koko tiimimme on innoissaan tästä mahdollisuudesta ja uskomme että kauden mittaan tuottamamme GoPro-videot kiinnostavat sekä lajin harrastajia, että laajempaa yleisöä, kertoo MBR Honda tiimipäällikkö Kusti Manninen.

Alusta saakka tiimin toiminnassa mukana olleet sponsorit Yoko, Oakley, Arai ja Allright ovat saaneet rinnalleen uusia nimiä: Motorengas Oy, Elf by Total öljyt, Mitas renkaat, tarrasarjoja valmistava Tapesnake sekä tekstiilipainatusten ja brodeerausten kärkinimi Brandix.fi ovat tukemassa MBR Honda-tiimin toimintaa kaudella 2014.

Kaudella 2014 MBR Honda-tiimin Honda CRF150-juniorikuljettajien päätavoite on menestyminen MM-osakilpailujen yhteydessä ajettava EMX150 sarjassa sekä mestaruus MXC/A Suomen Cupissa.

CRF150R-junioreiden lisäksi tiimissä ajaa tamperelainen Jere Haavisto, joka tällä kaudella dominoi MXC/A Suomen Cupia ennen heinäkuun lopussa sattunutta loukkaantumistaan.

Mikäli Haaviston nopeus radalla kehittyy odotetusti, hän ajaa kaudella 2014 MXJ Suomen Cupin lisäksi myös MX2 SM-sarjaa ja valikoituja EMX250-luokan kilpailuja.

Team Manninen Bros. Hondan CRF150R kuljettajat julkaistaan Tampereen Offroad Expossa Hondan osastolla perjantaina 25. lokakuuta klo 17.00.

Oheinen, uunituore CRF250R vs. CRF450R sänkicrossvideo tarjoaa esimakua tulevasta.

Uusin numero