Freestylemx.fi vaihtui omistajanvaihdoksen myötä Easymx.fi:ksi

Vuodesta 2010 toiminut kotimainen Freestylemx.fi ostettiin tanskalaisyrityksen toimesta viime vuonna, jolloin yrityksen toimintaa alettiin kehittää aktiivisempaan ja kansainväliseen suuntaan. Tuon työn tuloksena uudella, muiden maiden kanssa yhteisellä EasyMX-nimellä avattu Easymx.fi-verkkokauppa keskittyy tuotteiden oikeaan hinnoitteluun ja nopeaan toimitukseen, jotka tutkimusten mukaan ovat kuluttajalle tärkeimmät tekijät verkkokaupan valinnassa.

Suomen liiketoimintojen vetäjä Mika Lappalainen: ”On hienoa päästä aloittamaan nyt kokonaan uudella nimellä, osana isoa kokonaisuutta ja tukemaan EasyMX-verkkokaupan kasvutavoitteita Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. EasyMX tarjoaa maailman johtavia tuotemerkkejä erinomaiseen hintaan ja uskomme yhtiön markkinaosuuden kasvavan rajusti tulevina kuukausina. Hyvin toimivien ja palvelevien verkkokauppojen markkinat ovat vahvassa kasvussa.”

EasyMX.fi:n avajaistarjouksena on 20 prosentin alennus valikoiman kaikista tuotteista. Avajaistarjous on voimassa 26.4. saakka.

Uusin numero