Franco Morbidelli pettynyt alkukauteen: ”Haluan tehdä itse enemmän päätöksiä”

Ero kilpailun voittajaan Marc Marqueziin oli yli minuutti. Morbidelli haluaakin jatkossa valita itse pyöränsä säädöt ja muuttaa ajotyyliään.

”Minulla oli pahoja vaikeuksia Austinissa, en pystynyt ajamaan lainkaan sillä tavalla kuin haluaisin. Nyt siihen on ennen Jereziä löydettävä syy ja pyrittävä parantamaan. Haluan jatkossa päättää itse säädöistäni ja ajaa tätä pyörää sillä tyylillä, mikä minulle sopii. Vielä en ole siihen pystynyt”, Morbidelli sanoo.

Tallikaveri Thomas Lüthi oli Austinissa kolme sijaa Morbidellin yläpuolella, mutta hän ei ole vielä avannut pistetiliä, kun Morbidellilla niitä on kasassa kuusi.

”On aina hankalaa, kun joutuu lähtemään perältä ja ruuhka on valtava. Olen silti todella motivoitunut parantamaan tilannettamme, tiimi on auttanut minua ihan briljantisti”, sveitsiläinen sanoi.

Tallipäällikkö Michael Bartholemy uskoo myös parempaan.

”Austinissa Tom ja Franco valittelivat, kuinka hankala pyörällä oli siellä ajaa. Mutta tulemme tekemään kaikkemme, että löydämme ratkaisun seuraavaan kilpailuun. Uskon vahvasti, että Jerezissä meillä on jo aivan eri meininki.”
 

Uusin numero