Flunssa ja kuume kellistivät Pyrhösen – SM-avaus jää väliin

Viime viikon tiistaina Ranskan MM-osakilpailusta kotimaahan palannut Pyrhönen sairastui kovaan flunssaan heti kotiintulonsa jälkeen ja potee tautia edelleen. Hyvinkääläinen on todella harmissaan.

– Minulla nousi kuume viime viikon keskiviikkona ja tätä on nyt jatkunut jo yli viikon. Välillä kuume oli poissa pari päivää, mutta nyt se tuli uudestaan. Lääkärissä olen käynyt pariin kertaan, viimeksi tänään. Nyt sain antibioottikuurin. Katsotaan josko se tehoaisi.

– Kyllä harmittaa toden teolla. Olisin halunnut ajaa Vantaalla, koska se olisi käynyt hyvästä treenistä. Toisaalta Vantaan kisan väliin jäämisellä ei ole sinällään merkitystä, koska en pysty ajamaan kuitenkaan koko sarjaa, mutta olisihan se ollut mukava ajaa, harmittelee Pyrhönen.

Pyrhösellä on seuraava MX3-luokan MM-osakilpailu Bulgarian Troyanissa 13. toukokuuta, joten syystäkin hyvinkääläisen on pidettävä pää kylmänä taudin taltuttamiseksi.

– Nyt täytyy ottaa rauhallisesti ja yrittää parannella tauti kunnolla. MM-sarja on kuitenkin se minun ykkösjuttu. Harjoitteluhalut ovat todella kovat, mutta nyt on otettava rauhallisesti, kertoo Pyrhönen.
 

Uusin numero