FCR Finland Suzuki haastaa motocrossin SM-sarjassa

Motocrossin SM-sarjassa ajaa kaudella 2016 uusi tiimi. FCR Finland Suzukia edustavat MX1-luokassa Teemu Keljo ja MX2-luokassa Taneli Kontto.
– Olen innoissani uudesta sopimuksesta. Fiilis on todella hyvä ja luottavaisena lähdetään tulevan kauden mitalitaistoon, Teemu hehkuttaa.
 
Myös Taneli Kontto on tyytyväinen sopimukseen uuden tiimin kanssa.
– Kausi 2015 jäi kesken solisluun katkettua, mutta nyt olen kunnossa ja valmistautuminen uuteen kauteen on jo kovassa vauhdissa.
 
FCR Finland Suzuki haluaa olla nostamassa SM-sarjan tasoa ja luoda puitteet, joissa kuljettajat viihtyvät ja yhteistyökumppanit haluavat näkyä.
– Suomessa on muutama hyvä tiimi, joiden rinnalle tuomme varikoille nyt oman brändimme. Emme ole luomassa ohimenevää ilmiötä, vaan meillä on selkeä strategia, jonka mukaan menemme askel kerrallaan kohti tavoitteita, kertoo tiimipäällikkö Mika Kontto.
– Jo tässä vaiheessa haluan kiittää meille tärkeitä yhteistyökumppaneita FCR Finlandia ja Suzuki Finlandia sekä muita myöhemmin julkaistavia kumppaneita, Kontto jatkaa.
 
Myös tiimin kuljettajat ja heidän asenteensa saavat kiitosta.
– Olemme tyytyväisiä saatuamme Tanelin ja Teemun kaltaiset kaverit tiimiin. Tuemme heitä taloudellisesti kalliissa harrastuksessa ja he ymmärtävät sen. Pojat ovat motivoituneita ja heillä on tekemisessään selkeä fokus. Kuuntelemme myös kuljettajien omia mieltymyksiä ja uskomme, että näin saadaan aikaan hyviä tuloksia, tiimipäällikkö pohtii.
 
Myös kumppanit ovat uuteen yhteistyökuvioon tyytyväisiä. 
– Useamman vuoden ajan olemme olleet tukemassa monenlaista moottoriurheilua ja nyt ajatuksemme on keskittää tukemista vain yhteen lajiin. Toivottavasti tämä uusi tiimi auttaa kuljettajia pääsemään tavoitteeseensa nopeammin sekä keskittymään ainoastaan urheiluun, toteavat FCR Finlandin Ari Mäkilä ja Jukka Visasalo.
 
– Tämä on positiivinen asia niin meille Suzukin maahantuojana kuin koko lajillekin. Eri tahojen voimien yhdistämisen myötä syntyvä tiimi lisää ammattimaisuutta ja luo osaltaan pohjan, josta kuljettajien on hyvä lähteä tulevaan kauteen, miettii Suzuki Finlandin Marco Färm.
 

Uusin numero